ahojte,v praci sa mi paci jedno dievca,ale nestretavame sa,pretoze ona robi ine smeny ako ja,tym padom ma inak aj prestavky,obed,cize nemam s nou ani ako pokecat ani sa prihovoritlen len na seba vidime v jednej hale,sa mi zdalo ze sem tam po mne aj pokukovala,tak isto ako ja po nej,ako ked sa chalanovi pozdava nejake dievca,vsak viete ako to myslim,len som si neni isty ci sa je zdam sympaticky alebo len tak sa pozrie,u tych zien clovek nevie fakt niekedy :DD a kedz som nie velmo skuseny zo zenami,tak by som ju rad oslovil a pozval dakam,alebo zavolal von,po pripade cislo si vypytal,ako ma te na to nazor,viem ze su to otrepane temy,ale aj tak budem vdacny,inak mam 25,ona mozno 22,
čo na to hovorite?
Cau.
Nuz nie je vzdy vsetko ako vyzera, tiez som mal v praci jednu , kde sa mi zdalo ze po mne pokukuje(slobodna a bezdetna)... Raz som isiel okolo nej a posdravil som ju s usmevom: Ahoj
milý vodas...
ja som žena a toto radšej nie (ako radí ipsik)
" nechcela by si sa ma zobrať za manžela?"
lebo týmto sa u nej možeš odpísať na plnej čiare...takze tak...
**
moja osobna skusenost pred asi 2 tyzdnami..:
isla som z práce s kolegynou- staršou a po ceste sa k nám pridal chlap, ktory pracoval vo vedlajsej firme.. neznámy pri tom ako nás obchádzal ( pešo) sa zacal s nami rozpravat, najprv to vyzeralo nevinne, uprimne som si myslela ze balí moju kolegynu, :-D ona po chvili nas opustila kedze byva blizko firmy(za rohom)
a ten dotyčný sa na mna nalepil, začal mi vyznávať lásku, že som najkrajsia v celom meste, potom ma pozyval na miestny kulturny program teda vo vedlajsom meste (10km) odkial je ze ma organizator vyhlasi za najkrajsiu učastničku,... (akoze trapne!!! )
a tadá pride hláška.....
"ZOBER SI MA ZA MUŽA"
a silou mocou sa mi vnucoval a išiel ma presviedčať že by sme sa k sebe dokonale hodili...
ked sme v meste obchádzali ženu s kočárom tak mi začal hovoriť že ja by som nemala pracovať ale aj ja by som mala taký krásny kočárik tlačiť a take krasne dietatko..
akože to čo má byť?!!
a pokial sa vam to zdá málo ten ubožiak, zapojil do debaty aj tu mamičku, nech sa vyjadrí "no povedzte však by sa jej hodil taký kočárik.. a bábätko.."
ja som mala čo robiť , moje sebaovládanie fungovalo na plne obrátky... moja reakcia "dakujem neprosím!!!"
"v žiadnom prípade.."
on že "no reku to musi prisť čas, biologicke hodiny.. no povedzte.."
silou mocou chcel aby mu tá mamička dala za pravdu..
a mamička s kočárom že "to je na nej.."
a kedze ja deti nechcem tak vo svojich bio hodinách mam teda v 30 rokoch jasno! nemám 15... aby sa nepredlzovalo moje trapenie som zrychlila, ako som obiehala kočár s deckom... dobehol ma
reku ja idem do banky, ... maj sa čau... rozlučila som sa..on odbočil do uličky smer bus stanica, vyzeralo to že konečne som sa ho zbavila...
sedim, vybavujem, dakujem, dovidenia, .. zdvyhnem sa zo stoličky, otočím ku dverám a skoro som dostala infarkt!
on za mnou vošiel do banky a čakal ma!!!
.. áá že má čas ešte kym mu pojde autobus...
OK.. tak som teda zvedava kam az zájde...
..za polhodinu som uz vedela cely jeho životopis,. ma 35, zije s rodičmi, ktory sa ho zjavne chcu zbavit,no jemu s jeho nizkym IQ to nedojde.. lebo mu vraj hovorili aby si kupil byt v tomto meste, pritom ma doma vraj cele poschodie v dome pre seba.. ma 13ročne decko,
...domov som to už nemala daleko, no a nechcela som aby vedel kde byvam, tak na najblizsej krizovatke, pri kauflande som zastala,.. no reku este zbehnem na nakup.. a on zahlásil že ide aj on že vraj kolegyna chce cukríky...
no mna asi j*e*b*n*e !!
OK....zas predýchavam a počuvam aka som krásna, ako by sme sa k sebe hodili, na čo mu hovorim ze v ziadnom pripade, mame rozdielne názory na zivot atd...a už som na plnu hubu že ja decko nechcem! ....no a zrazu mu už nevadí, že aj keby mal priatelku ktora by deti nechcela..ved on uz ma 13rocneho syna.. kujem plán ako sa ho v obchode zbavim, ze sa zatulam medzi ulicky a ujdem rychlo zaplatit a rychlo preč...
..
vrchol drzosti, idem z práce v pracovnom oblecení, tak ako väčšina ludí z firmy/firiem ... na to mi zacne vyčitat, ze tak by som nemala chodit oblečena... "akože prosím???!!!"
už som vybuchla..!! reku kto si ty?! ty si nikto! a ty mne nebudes hovorit ako mam ja chodit oblecena.. je to moja vec!
už konečne pochopil...
otočila som sa a odisla som preč.. ešte v pokladni si zastal do radu za mna, rychlo som zaplatila a šprintovala preč, ešte aj obchádzkou domov,... ak by ma chcel sledovať...
takže odporučanie pre zakladatela témy...
TAKTO SA TO NEMÁ
...P.S. ked som o tomto zazitku povedala kolegovi, ktory zhodou okolnosti robil pred 3r. vo firme kde on, pozna ho, mi povedal ze nabuchal daku mentálne postihnutu...a s tou ma to decko...
no čo som ja komu urobila ze sa na mna taketo socky lepia...
no ona uplne inak konci aj zacina ako ja ,cize prihovorit kym skonci alebo zacina je nemozne,kedze sa mynieme,vzdy ked ide na prestvaku von,tak to je len par sekund co sa vidime zoci voci,ale nechodi sama,chodi s kolegynami starsimi aj mladsimi,a mne to pride take pred vsetkymi sa jej prihovarat,tak preto som kcel najblizsie oslovoit,daky kompliment alebo coa pozvat von,nech vidi ze sa mi paci a mam kuraz aspon,mozno len moc nad tym rozmyslam a riesim voloviny a tym padom to komplikujem co uz :D
Prihovorenim
Hehe
Ipsik,
Zasmiala som sa ale...pravdu mas.
Na to baby idu.Ukazes,ze mas v sebe humor,ale aj,ze sa ti paci.
A este by som dodala...len pred svadbou by bolo dobre aspon niekam vyjst.Nesla by si niekam?
Ked povie kam?Daj jej na vyber.Povedzjej,ze nevies co rada robi,ale nechas to na nu.Suhlasim s takym prihovorom :-)
Nechcel som ti to povedať takto na tvrdo, ale trpezlivosť ruže prináša. Mal by si počkať na to, kedy končí v práci a potom akože ísť okolo a urobiť zo seba blba, že óh, ale však Vás poznám! Vy nepracujete náhodou na inej smene? A ona áno, pracujem, ale aj ja som už videla Vás. Potom sa ťa opýta: a koľko je hodín, lebo sa ponáhľam na bus. Ty sa pozrieš na hodinky, začneš po nich trochu tukať, aby naskočili, lebo predsa len značkové švajčiarské hodinky z trhu až tak dokonale nefungujú, aj keď väčšinou áno, to je fakt.
Existuje niekoľko fráz, ktoré by človek pri zoznamovaní nemal nikdy povedať, napr.:
Óh, prepáčte, nie som ani pedofil, ani nič podobné, ale rád by som sa s Vami zoznámil...
Nechcem ti poradiť až tak dobre, ale poradím, spravím výnimku, povedz jej toto: nechcela by si sa ma zobrať za manžela? Viem, že to znie šialene, ale funguje to vždy a to teraz neklamem.
Jo, joo. Prvý určite pozdrav :) A potom nejaké prihovorenie sa v rámci práce. Dáte sa do reči a už sa budete zdraviť a taaak. Znie ti jednoducho, ale nemáš sa čoho báť ;)
tak ked ju budes najblizsie vidieť pozdrav sa jej, opytaj sa ako sa má,.. atd... mozes niečo ohladne práce, ako to ide.. hlavne nejakym sposobom urobiť prvy krok...