Nový trend - Eko mama

Táto diskusia patrí k článku: Nový trend - Eko mama
Nový trend - Eko mama

V posledných rokoch sa svet mení. Mení sa chápanie ľudí, ich postoj k svojmu životu a životnému štýlu. Mamy to vedia oceniť azda najlepšie. Aj z toho dôvodu vychádza čoraz väčšia potreba vyhľadávať rôzne, mnohými nazývané, alternatívne spôsoby, ako vychovávať dieťa, starať sa oň, o domácnosť a zdravie a spokojnosť celej rodiny.

sedulika

Ta pani je velmi prijemna a ma humor a snaži sa .Da sa z toho vybrat,.
Ten nazov nie je moc výstižny, ale určite si z toho popri svójej strave
človek vyberie a nakombinuje v ramci svojich možnosti.
Nie všetky mamy vymýšlaju extra, da sa z toho určite vybrat.
Navyše je to krasna pani.
Treba sa isť pozriet,a čo to odkukať tí čo nevedia o čo ide.
Nemusime sa vzdávať klasickej strave

juro458

Zemiaky, vepro knedlo zelo-tam je kapusta.
Joga , iné natahovacieveci sa tu cvičia 30 rokov. no né.
Jedno jablko denne......

juro458

Zemiaky, vepro knedlo zelo-tam je kapusta.
Joga , iné natahovacieveci sa tu cvičia 30 rokov. no né.
Jedno jablko denne......

Marunka

Aký trend probuh? Naše staré matere žili trendovo? Lebo to, čo sa dnes vníma ako eko-bio-trend je len niečo čo bolo absolútne normálne a bežné pár rokov dozadu, len zrazu je strašne moderné jesť ovocie zo stromu a nosiť deti v šatke...

viuter56

A muž musí aj okolie zjest tie to čo vymyslí,a z čoho nie je žiadna energia.Dobrá kravina.Kto to vymýšla.Nikdo sa tak nestravuje.

dino123

Ma vysoke naklady ktoré jej poskytne, muža stredná generacia, musí jej všetko zabezpečiť aby bez problémov preplavala a uskakovať pri jazde s kočíkom.Muž ju obieha a spľna jej požiadavky, musí ju pochopiť,pretože chce dobre pre rodinu.
Dve deti jej nestačia, potrebuje viac, .Fenomen doby.

dino123

Ma vysoke naklady ktoré jej poskytne, muža stredná generacia, musí jej všetko zabezpečiť aby bez problémov preplavala a uskakovať pri jazde s kočíkom.Muž ju obieha a spľna jej požiadavky, musí ju pochopiť,pretože chce dobre pre rodinu.
Dve deti jej nestačia, potrebuje viac, .Fenomen doby.