Dobrý deň,
chcel by som sa poradiť. Nižšie posielam moj dnešný odber krvy. Dal som si ho spraviť ako samoplatca. Pred dvoma týždňami mi nabehli rôzne ťažkosti. Hlavne bolesti brucha a pod rebrami, na hrudi a podobne. Velmi som sa zlakol. Obehal som klasických doktorov a všetci hovorili že som uplne v poriadku. Brucho na pohmat nebolelo. Tak som sa rozhodol ísť na preventívnu prehliadku na onkologiu. Tam som dostal interné vyšetrenie ktoré bolo v poriadku, EKG v poriadku, SONO negatívne až na hraničnú hodnotu sleziny (12,9cm). Krv bola takmer uplne negatvna vrátane onkomrkerov, zápalových markerov a sedimentácie. Jediné čo vybehlo trošku málo bol bilirubín a monocyty som mal 11%. Po mesiaci mi bolesti neprechádzali tak som šiel ešte raz na sono brucha s rovnakým výsledkom. Tak som si dnes dal spraviť krv. Bál som sa leukemie a lymfomu. Ako vidieť tak monocyty sú už v norme. Všetko je v norme až na Stredný objem PLT (MPV) = 6,8 a rozmedie normálne je 7,1-11,5. Trombocity mám 353 čo je v norme. Viete mi povedať či táto odchýlka od normáli môže znamenať niečo vážne?
ďakujem
V