Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Výsledky krvy

Príspevok v téme: Výsledky krvy
Volodko

Dobrý deň,

chcel by som sa poradiť. Nižšie posielam moj dnešný odber krvy. Dal som si ho spraviť ako samoplatca. Pred dvoma týždňami mi nabehli rôzne ťažkosti. Hlavne bolesti brucha a pod rebrami, na hrudi a podobne. Velmi som sa zlakol. Obehal som klasických doktorov a všetci hovorili že som uplne v poriadku. Brucho na pohmat nebolelo. Tak som sa rozhodol ísť na preventívnu prehliadku na onkologiu. Tam som dostal interné vyšetrenie ktoré bolo v poriadku, EKG v poriadku, SONO negatívne až na hraničnú hodnotu sleziny (12,9cm). Krv bola takmer uplne negatvna vrátane onkomrkerov, zápalových markerov a sedimentácie. Jediné čo vybehlo trošku málo bol bilirubín a monocyty som mal 11%. Po mesiaci mi bolesti neprechádzali tak som šiel ešte raz na sono brucha s rovnakým výsledkom. Tak som si dnes dal spraviť krv. Bál som sa leukemie a lymfomu. Ako vidieť tak monocyty sú už v norme. Všetko je v norme až na Stredný objem PLT (MPV) = 6,8 a rozmedie normálne je 7,1-11,5. Trombocity mám 353 čo je v norme. Viete mi povedať či táto odchýlka od normáli môže znamenať niečo vážne?

ďakujem
V

Volodko

ďakujem za odpovede, neviem si rady už dva mesiace ma boli pod rebrami a na bokoch pod rebrami. Občas ma boli na hrudi, pod prsiami alebo boky hrude. Je to taká bolesť chvílková, ostrá, akoby ma niekto kúsal. V noci ma to vôbec nebolí. Cez den je to horšie. Ale nieje to bolesť ktorá by sa nedala zniesť. Je to viacej otravné a neviem z čoho to vychádza. Gastro je úplne v poriadku. sono dva krát v poriadku.

Ako to začalo pred dvoma mesiacmi, mi doktorka povedala, že som prekonal mononuklozu, že mam zvýšené protilátky v krvy ale že už na hrane, takže mám po tom.

Neviem či to môže byť ešte dôsledok toho. Ešte mi diagnostikovali aj tetániu pred pol rokom.

ďakujem
V

netreba

Výsledky máš ukážkové, tá jedna hodnota vôbec nič neznamená, práve naopak, pri dobrých výsledkoch je tá jedna hodnota "mimo" úplne v poriadku, súvisí to so štatistikou a vyhodnocovaním. Aké máš inak problémy?