Zdravicko uz si neviem rady tak pisem sem ... (26 rokov muz)
Asi pred troma mesiacmi som zazil velmi stresujucu situaciu (vodic z povolania) velmi som sa nahneval a v tom ma pichlo v dolej casti krizov, o necelu hodinku na to sa dostavila silna hnacka kde som si vsimol krv na toaletnom papieri + krv bola aj v stolici , velmi som sa zlakol a v tedy to vsetko zacalo ... Zlakol som sa zacal som studovat internet co to moze byt hned mi naslo to najhorsie rakovina atd...
Nasledne par dni na to som zostal taky prelaknuty a od vtedy (je to uz cca 3 mesiace) mam taky tlak na lavej strane pod rebrom ktory tlaci ked lezim do chrbta neboli to len citim taky tlak ako keby sa mi nejaka cast ina nafukovala neviem to presne nazvat...
Bol som u obvodnej ktora sa mi smiala ked som prisiel prelaknuty ze nemam sa bat to nic nebude ...
Obvodacka mi zobrala krv na testy , poslala ma na sono brucha dalej na gastro , kolonoskopiu a vsetko bolo OK dostal som probiotika nejake tabletky COSTI inak ma uistila ze vsetko je v poriadku a poslala ma domov ...
Tabletky nepomohli stale mam ten isty problem a uz som zufaly neviem co mam robit ...
No a este som zabudol dodat ze ta krv sa od vtedy v stolici ani na toaletaku neobjavila
Inak ma napadlo ci to nemoze byt psychikou lebo neustale na to musim mysliet len googlim co moze byt pricina, neviem si pomoct v praci zazivam neustale stresy a dostavuje sa mi to najma tam ked som doma s rodinou je to lepsie ...
(ospravedlnujem sa za gramatiku)
tlak v lavej casti brucha
Doktorka je mamina znama tak neviem proste uistila ma ze nemam ziadne nadorove ochorenia ani nic podobne moze to zistit z rozboru krvi?
Dakujem za odpoved no budem sa este snazit v skratke napisat co ma napadlo
Este pred tym vsetkym vlastne ako som dostal hnacku som po dlhsej dobe vypil asi pol litra mlieka a po pol hodine prisli hnacky zeby ma to prehnalo ?
Krv bola uz v poslednej stolici uz ked zo mna ani nic neslo uz taky pocit ze nutkanie som mal ale nebolo co uz ako keby len taka pena ... a tak na toaletaku jej v tedy bolo tiez jednorazovo dost ...
Inak mi dal aj mast facu ci ako sa to pise na hemeroidy mam taky maly uzlik na konecniku teda vlastne vo vnutri az tak 2cm pri otvore ... inak na kolo mi doktor skontroloval len polku hrub. creva som sa cudoval no povedal ze mi skontroloval najrizikovejsiu cast a ze to staci ...
Neviem co myslite mal by som este behnut za obvodackou uz sa mi aj rodicia smeju ze som blazon a len si to vsugeruvavam vsetko ... :(
osobne si myslim, ze to moze byt nejaky polyp, co praskol, to by ale odhalili na kolonoskopii. Mozu to byt aj parazity. Neviem, kolko krvi vyslo z teba, ale niekedy ti parazit zrani sliznicu a moze odist aj trochu krvi.
Rakovina to nemusi byt, ale moze. Nie vzdy je ju lahke odhalit. Urcite, ale ked ti to krvacalo, muselo tam nieco prasknut, fyzicky sa zranit a to v oblasti criev. Nador v oblati hrubeho creva to ale nebude, to by urcite zachytila kolonoskopia. Ine moznosti ma nenapadaju.