Ahojte, mam pol roka vztah na dialku s chlapom, ktory bol pre mna az doteraz uzasny a dokonaly. Nevidime sa az tak casto lebo nas deli dost velka dialka ale dohodli sme sa, ze sa takto budeme spoznavat a casom by som sa za nim prestahovala. Mame podobne zaujmy, obaja milujeme prirodu, hory, lezenie po skalach a on robi aj jaskyniarcinu ku ktorej ma viedol a mna to bavilo. Zacnem jeho pozitivnymi vlastnostami ktorych je naozaj vela. Vzdy bol ku mne velmi mily, ohladuplny, ked som mala volny vikend jazdil za mnou tu dialku, doma mi pomahal s varenim (casto sam nieco uvaril), ked som mala chore morca co nezralo tak mi ho pri krmeni podrzal, dokonca ho sam krmil. Nikdy ma do nicoho netlacil, vzdy na mna bral ohlady. Ked som bola ja za nim ukazoval mi krasy tamojsej prirody. Dohodli sme sa, ze postupne spozname svojich priatelov, on ma zoznami so svojimi ja jeho s mojimi. A vtedy nastali problemy. Ja som introvert, ale nie som ziaden odlud, mam svoj okruh dobrych priatelov, len proste nie som ten typ co sa da s hocikym cudzim do reci a v spolocnosti je ho vsade plno. Ked sme sa prvy krat stretli s jednym jeho kamosom v krcme, lebo oni dvaja chceli nieco riesit, uz pred krcmou sa zrazu rozbehol, mne dva krat tresol dverami pred nosom, dobehol k stolu, sadol si vedla kamosa. Ja som dosla sama po chvili za nimi, kratko nas predstavil a dalej si ma uz vobec nevsimali. Neskor som vysla z tej krcmy von lebo jednak som sa tam citila ako piate kolo na voze a jednak neznasam zafajcene krcmy, bola som sa radsej prejst. Ked som mu toto neskor vycitala, ospravedlnil sa mi, ze ho to nenapadlo, ze mi mohol k nim prisunut stolicku a zapojit aj mna do rozhovoru. Ale ze uz sa to nikdy nebude opakovat. Ok, povedala som si, nikto nie je dokonaly, tak ho to nenapadlo, nemyslel to zle, verila som mu, ze sa nieco podobne uz nezopakuje. O tyzden sme sa mali stretnut s dalsimi jeho kamosmi a mali sme ist o.i. do jaskyne. Tesila som sa, ze sa zoznamim hlavne s jeho kamoskou Anickou o ktorej mi vela rozpraval, ktora sa zaujimala o netopiere a venovala sa ich ochrane. Mna netopiere tiez velmi zaujimali a tesila som sa ze sa od nej o nich isto nieco zaujimave dozviem. Ale dopadlo to este horsie ako to stretnutie predtym. Ked sme sa blizili k jaskyni, zase sa niekolko krat rozbehol bez jedineho slova prec, ze mi neusiel uplne bolo len tym, ze som nanho kricala nech na mna pocka. Takze nakoniec sme asi k jeho nevoli predsa len prisli k jaskyni spolu. Predstavil ma jednemu kamosovi a odvtedy som pre neho zas prestala existovat. Anicku mi nepredstavil vobec a nakolko tam bolo viac dievcat, ja som netusila ktora to je, to som pochopila az neskor, ked mi ju nakoniec asi po hodine ked sme uz boli na konci jaskyne predstavil. Pripojil sa k skupinke styroch kamosov, mne usli, nechali ma vzadu (dokopy bolo v jaskyni asi 15 ludi, nie vsetkych poznal). Mne neskor vycital ze mam predsa zdrave nohy, mala som ich dobehnut a pridat sa do rozhovoru s nimi, ze snad si nemyslim ze 5 ludi na mna bude cakat. Pritom Anicka sa zastavovala kazdu chvilu, fotila, obdivovala jaskynu, na nu vsetci vratane neho cakali, on sa stale tocil len okolo nej, nepohol sa od nej ani na krok, pomahal jej, nasvecoval jej stalagnity, fotil ju. Mojim smerom sa ani len nepozrel, az na konci jaskyne si uvedomil ze existujem a ze tam som. Ked som mu neskor vycitala ze jak sa to zase spraval, bol ku mne vyslovene hnusny, vobec to nebol ten mily chlapik ktoreho som poznala dovtedy. Smial sa mi do tvare a hadzal vsetku vinu na mna, ze je chyba vo mne lebo som prilis introvertna, ze som ich mala dobehnut, ze som netoletantna a ze nech si nemyslim ze 5 ludi bude na mna cakat. On si ziadnu chybu nepriznal, podla neho sa on spraval v poriadku len vo mne je chyba. A ze keby som si zlomila nohu tak by mi pomohol (to je podla neho v poriadku zeby si ma vsimol az keby som sa vazne zranila a to mi musi stacit). Zrazu mi vycital aj mnozstvo veci z minulosti, klamal aby ma vykreslil v tom najhorsom svetle. Vecer chcel sex co som odmietla lebo som na to nemala chut a citila som sa psychicky na dne. Na druhy den sme isli kazdy domov a to jeho osocovanie, klamanie a vycitky pretrvavali este niekolko dni, ked sme si pisali cez internet. Otocil az teraz, takmer po tyzdni, zrazu si vraj uvedomil ze spravil chybu ze sa mi mal viac venovat a ze nech mu dam este sancu, ze predsa nezahodime ten krasny vztah. Chcem sa spytat co si o tom myslite.
V spolocnosti svojich kamaratov sa sprava ze neexistujem
Noo :D Buď je to chrapúň alebo ty to vidíš príliš zveličene. Už som to zažila v takejto situácií, keď baba ako zmyslov zbavená vrieskala, že si ju chalan nevšíma, že jej stále uteká a pritom stál vedľa nej, len akurát jej nevenoval pozornosť každú sekundu... :)
Skôr si ale myslím, že ide o chalana, ktorý ani nevie či s tebou chce alebo nechce byť. Nie je si istý, má sem tam sex, takže toľko sa premôže a je milý...Ale inak správanie pri kamošoch dokazuje, že si pre neho vlastne nič :) Nerešpektuje ťa, nemá k tebe úctu, nemá potrebu sa tebou popýšiť pred kamošmi. Jedno je očakávať, že v novej partií aj sama zapadneš, to je normálne, partner sa ti nemôže nonstop venovať a nadväzovať za teba rozhovor. Ale! Je absolútne chrapúnske, neslušné a voči tebe nezdvorilé, aby ťa nikomu nepredstavil. Veď to je základ slušnosti. Ešte aj v krčme štvrtej cenovej si chlapi cez stôl podajú ruku :D
My ti tu môžeme napísať naše názory, ale život si musíš zariadiť sama. Sadnite si a pohovorte si. Ak nebude mať čokoľvek riešiť, bude hnusný, bude ťa urážať, tak urob sama sebe láskavosť a pošli ho do hada :)
Nerozbijal by som hned vztah, je mozne, ze si to uvedomi a prekona to. Zjavne ma ale nejaky problem. Ja som sa s tym uz stretol zopar krat u chlapov, ze sa pred kamosmi "hanbili" za lasku, a boli ako paralyzovani... alebo to riesili takouto nepozornostou. Ale urcite to nieje v poriadku. Hlavne preto, ze si nebola vo svojom revire. Takisto by mohol vediet, ze si viac introvert, takze by ti o to viac mal pomahat v novom kolektive, aby si sa necitila takto. Zjavne spravil chybu on. Z toho co si napisala, mam pocit, ze na vine je on. Chcelo by to samozrejme sledovat, na nejakej skrytej kamere. Ale tak mam pocit, ze hlavne on pochybil. Skus mu to nejak rozumne povedat... zdas sa mi dost rozumna.
Este nieco, sleduj, ci ta drzi za ruku, ked ano, je vsetko v poriadku. Ale myslim tak prirodzene, ze z toho plynie laska. A skus sledovat, kedy sa pusti, a odbehne, a potom sa uz nevrati. Vtedy citi ten problem, ten blok, hanbu za lasku. Je to jeho problem, nerozbijal by som vztah, da sa to vyriesit. Ked to uvidi a zacne si to vsimat, mozete na tom pracovat. Ak uz nebudete mat dalsie problemy, moze to byt pekny vztah.
Takto sa nesprava milujuci muz
Forest fairy. Mne stacilo precitat si, ako sa dotycny spraval k tej anicke a ako ku tebe. A sme doma
tak som si precitala aj diskusiu. anicku som si tam samozrejme tiez vsimla, len som si myslela, ze ty tomu neprikladas vahu a odmietas si nieco take priznat. no vyzera to na zamilovanost do anicky, zrejme o nej stale sniva.
myslim si, ze z toho nikdy nic nebude, zbytocne sa nanho namotavas a stracas s nim cas. pretvaruje sa a ked je sam sebou, tak je to niekto celkom iny. nestoji za nic.
Vyzera to tak, ze sa este malo poznate, takze chcelo by to ovela viac casu travit spolu a potom sa uvidi, ako sa situacia vyvinie.