Ahojte, ako by ste zareagovali keby si Vás niekto vymazal z priateľov na fb? Viem, je to len virtuálny svet a nezakladám si na tom, veľa ľudí si vymaže priateľov, keď sa vidia možno tak raz za 5 rokov......tomuto rozumiem. No mňa si vymazal človek, na ktorom mi veľmi záležalo a ja tomu nerozumiem, nič som mu neurobila. Veľmi ma to zamrzelo, čo urobil. Myslela som, že sme skutoční priatelia a on ma len tak odpíše? Neviem ani ako to mám teraz brať? Ako sa mám teraz zachovať, keď mi dal zjavne najavo, že nechce byť v kontakte? Vnucovať sa mu v žiadnom prípade nechcem. Dosť ma to vzalo a zabolelo.
Koniec priateľstva?
Moze to byt aj presne tak ako hovori WHISPER, ze je to dotycnej osoby problem,nie Tvoj. Su ludia, ktori ked ta potrebuju tak za Tebou pridu a potom,ked sa citia fajn, tak sa na Teba vykaslu, zvlast ludia s psychickymi problemami. Zial,tiez mam taku skusenost a uz NIKDY nebudem do takej MIERY oporou pre vazne psychicku osobu-bude to mat velmi jasne vytycene HRANICE. Do okruhu najblizsich si vazne psychicky chore osoby nepustim a odporucam to kazdemu,ked sa potom nechce citit sklamany. Jednoducho kontakt na beznej urovni a to je vsetko. A k tomu priamemu opytaniu sa, len ty musis vediet, ci k Tebe vie byt dotycna osoba priama. Su ludia, co s tym nemaju problem a aj neprijemne veci povedia, ale su ludia, co k Tebe budu hrat divadlo. Zvaz, ci sa Ti to oplati,napokon Ty dotycnu osobu poznas.
Nechapem, co sa na to pytas nas. Stratila si schopnost opytat sa druheho, preco nieco urobil? Ako to ktokolvek moze vediet???
nenapadlo ta ze to mohla byt len chyba na fb a ty z toho robis zbytocnu paniku. skus sa s nim priamo skontaktovat a budes vediet ako to je a mozno aj preco
Mam otazku. Co je to fb? :-D
Z realneho zivota si ma este ziadny kamos nevymazal. Tak skus realnu socialnu siet radsej.
Skúšala si pozrieť či nemá len zmazané fb konto? Skúšala si mu opäť poslať žiadosť o priatestvo?
Po prečítaní úvodného príspevku témy mi napadlo viacero možných príčin konania Vášho priateľa.
Jedna z nie najmenej pravdepodobných možností by mohla byť tá, že dotyčná osoba omylom klikla na tlačídlo "Odstrániť". Je fakt, že po stlačení uvedeného tlačídla sa na obrazovke objaví okienko obsahujúce otázku týkajúcu sa uistenia sa vo Vami uvedenom konaní smerovanú vykonávateľovi tohto úkonu a tlačídla "Áno" ( potvrdenie žiadosti o zrušenie priateľstva ) a "Nie" (zrušenie žiadosti o zrušenie priateľstva), no nikto nemôže so stopercentnou istotou vyhlásiť, že omyl číslo 1 nemôže vzápätí nasledovať omyl číslo 2.
Ďalšia možnosť by mohli byť naakumulované negatívne zážitky týkajúce sa Vašej osoby získané počas konfliktov s Vami. Práve táto možnosť je aj jedna z najčastejších príčin "otupovania" partnerských (manželských) vzťahov, ktoré zväčša vygraduje do definitívneho zániku týchto vzťahov, prípadne až do závažných komplikácií, ktoré si bývalí partneri (manželia) navzajom spösobujú aj po ukončení vzťahu.
Toto boli len dve z mnohých ďalších viac aj menej pravdepodobných príčin vedúcich Vášho priateľa k vykinaniu kroku, ktorý Vám rozhodne nebol najpríjemnejší. V každom prípade, existuje mnoho spôsobov, pomocou ktorých môžeme kontaktovať iné osoby.
tak to nerieš a ži dalej... ja som tiez mala taku "kamosku" pri ktorej som stála v jej problemoch,.. stale mohla ratat so mnou a to bola chyba...
a mala osobne -psychicke poruchy+poruchy prijmu potravy- chorobne prejedanie+bulimia (100kg)
ze clovek bol k nej milý, stale ku mne chodila na obed, ja sa zdravo stravujem.. potom len tak jej preplo vymazala ma... a ked potom zas nieco potrebovala tak sa mi ospravedlnovala , vyuzila ma na to na čo potrebovala, potrebovala niekde prespať -moj uterak, moj sprej, moj sprcháč,s fulservis ranajky+obed,... a potom ma poslala do pč.. a uz ma nepotrebovala.. a ja ju nepotrebujem uz duplom...
to su taki ludia ktori myslia iba na svoje blaho a druhych iba vyuzivaju..
v zivote sa nemozes spoliehat na nikoho iba sama na seba,..
ako si povedala, je to len virtualny svet. nie kazdy tam potrebuje mat kazdeho. mozno si vymazal viacero ludi/vsetkych, nielen teba. vsetci to prezivaju ako koniec sveta, pritom je to len blby facebook