neviem sa vymocit postojacky

Príspevok v téme: neviem sa vymocit postojacky
punticek

ahoj, kedze som vzdy mocil posediacky, ale budem v blizkej dobe nuteny uz bohuzial postojacky, tak som si to chcel natrenovat (triafať sa do misy) , ale spozoroval som, ze sa neviem postojacky vymocit, a neviem co s tym robit :( jednoducho sa mi postavi, neviem preco a potom sa uz neviem vycikat, az si sadnem

Ipsik

Možno keby si zmenil zakladateľ témy priezvisko na Punťo, tak by sa možno vyhol buzerácii, možno aj 60 eurovej pokute za močenie na verejnosti a možno aj iným veciam. A policajt by mu potom po nahliadnutí do občianskeho preukazu povedal: nuž, pán Punťo, ste si vedomý priestupku, ktorého ste sa dopustili na verejnosti? A pán Punťo by len povedal: haf, haf a veselo by utekal kade ľahšie.

Ipsik

Mal by si svojmu novému a prísnemu zamestnávateľovi povedať toto: -nemočím po stojačky, nespadol som z hojdačky.
Inak, tie príslovia platia len lokálne, či celoplošne?
Tak najprv, že: zasaď strom, postav ...
a potom: nenos drevo do lesa?
a tretie by bolo aké: 1 strom les nerobí?
a štvrté by bolo aké: ak sa v lese hýbe strom, to si medveď stavia dom?:-)

Ipsik

Dnešná doba je moderná, to je pravda. Podmienky pre prijatia do zamestnania sú rôzne, niekedy je to močenie po stojačky, inokedy IQ do 60 (môj prípad). Treba byť flexibilný a dokázať sa adaptovať na nové podmienky. Pol roka som sa snažil o to, aby som si brutálne znížil IQ zo 62 bodov na 60. Však bodaj by nie, keď mám psychiatričku direkt predsedníčku, čosi také spomínala, že je predsedníčkou, myslím že komory zubných lekárov, čosi také.
Ja mám vysoké ambície, to je pravda, ale už za žiadnych okolností si svoje IQ ďalej umelo nebudem znižovať. Nie, nie, žiadne také.

Ipsik

A prečo budeš v blízkej budúcnosti nútený močiť po stojačky? Však, už keď si si tak zvykol (na babu), že sadneš a uvidíš, tak prečo by si mal meniť svoje dobré zvyky? Či to od teba bude vyžadovať tvoj nový zamestnávateľ? Ak je tomu tak a má na toaletách kvôli kontrole aj nainštalované "bezpečnostné" kamery, tak s tým veľa nenarobíš a keď sa neprispôsobíš, tak sa ani neskôr potom veľa nenarobíš. A čo keď to chcel len od svojich zamestnancov a pritom počas cikania aj on sedí? No? Mali by ste sa spojiť a vyžiadať si od neho videozáznamy o jeho aktivitách na toalete. Kto ho vie, kto ho vie, aké vtákoviny tam tá "sýkorka" vyvádza:-)