Prosim precitajte si toto a poradte mi,nevladzem a bojim sa,ze uz sa NIKDY nezotavim-bulimia

Príspevok v téme: Prosim precitajte si toto a poradte mi,nevladzem a bojim sa,ze uz sa NIKDY nezotavim-bulimia
Uznevladzem

Ani neviem ako zacat. Som bulimicka uz 4 roky a neviem s tym prestat. Citim sa tak velmi vycerpane,ze uz ani zit sa mi nechce.Tak velmi by som chcela byt ako normalne dievca,ktore neriesi svoju vahu a jedlo. Tak velmi by som chcela jest normalne. Ale neviem to! Bojim sa,ze aj keby som sa z tej zakernej bulimie vyliecila,pribrala by som. Mam len 154 cm a 40 kil. Urcite by som po nej pribrala a bojim sa,ze by som opat zacala chudnut. Prosim vas neviete mi poradit ako mam zacat jest normalne? Mala by som aj cvicit?....ja sa chcem taaaak velmi uzdravit a byt v pohode. Mozno to bude odo mna sebecke ze to takto poviem,ale nechcem moc pribrat lebo sa chcem pacit aj chalanom. A navyse,ak by som mala vyssiu vahu,tak by to dost na mne videlo kvoli mojej malej vyske. Prosim! Pomozte mi ako mam zacat bojovat,nevladzem.
Myslim na to najhorsie

Marunka

Liečiť sa musíš lekárskym dohľadom...
Napraviť žalúdok, myseľ, spôsob videnia samej seba - to bude beh na dlhú trať, ale ak máš v sebe odhodlanie dosiahnúť to, tak sa ti to podarí.
A zapamätaj si raz a navždy. Nikdy sa nebudeš páčiť všetkým mužom. Tak sa o to ani nesnaž. Keď priberieš na správnu váhu, budeš zdravá, plná sily, elánu a v očiach mnohých mužov budeš nádherná. Nie v očiach všetkých na planéte. Ale budeš. A preto sa nesnaž o dokonalosť. Snaž sa milovať seba a svoje telo. Lebo keď sa nebudeš ty sama ľúbiť, môžeš byť postavou hoc aká, nebudú ťa ľúbiť ani ľudia naokolo.
Čiže základ - milovať samú seba a vyhľadať odbornú pomoc :)

Dierka

Ahoj
V tomto ti velmi poradit nwm ale urcite sa nevzdavaj! Po kazdom pade musis urobit krok vpred. Musis si cerit ze to das. Musis prijat samu seba,taku aka si. Bez ohladu na vahu. Ved si predsa chuducka a aj keby si pribrala len by ti to prospelo. Musis si pamatat jedno-si jedinecna a nikto nie je ako ty! Preto sa nepozeraj na svoju postavu a neries chalanov! Najdes si takeho co bude u teba vidiet ine hodnoty nez len tie "postavove"