s priatelom sme sa nemilovali,on do mna vnikol iba stvrtkou penisu,nevyvrcholil ale vytieklo z neho trochu priesvitnej tekutiny,mohla som otehotniet?prosim poradte!!!
Mozem byt tehotna?
ok dobre tak upokojim sa tym ze asi necestuju cez tolke prekazky :D
niekto nemoze otehotniet z normalneho nechraneneho sexu mesiace a niektore panny si myslia,ze frajerove spermie docestuju z gatek,alebo zo stehien tu narocnu cestu do vaginy a otehotneju !!! :D :D :D chystajte si ucebne pomocky a batohy do skoly,popripade googlite ako sa plodia deti a hlavne chrani pred otehotnenim !!!
aj ja pridam trapnu otazku (radsej si myslite ze mam malo rokov ale prosim odpovecte mi :D ) mala som spodne pradlo a priatel sa urobil dozadu na moje nohavicky - moja obava ze co ak som sa tak pohla ze nohavicky sa posunuli a spermie precestovali (alebo preplavali) az dovnutra do pošvy :D a som este panna ale obava je stale, tak vas poprosim o ukludnenie a uz dam pokoj :D
ahoj nikaaa uz som to dostala :)som rada, ze sa tu najdu aj ludia ako si ty a poradia. dakujem pekny den
NEBOJ SA TEHOTNA URCITE NEBUDES..........Neviem preco tu v poslednej dobe vacsina pise ze ci mohla otehotniet bez sexu a take hovadiny...ani keby sa urobil do nej nemusi byt tehotna hned rozumiete?ja som bola jedenkrat na prvy sup a teraz s priatelom spavam 4 mesiace len tak dava domna vsetko a nic sa nestalo tak nestresujte=)
dakujem ti za odpoved :)
Aj napriek tomu, ze je mozne ze uz v tej tekutine bolo trocha spermii ,posva nieje velmi dobre prostredie pre spermie tym sa dari az v maternici kde sa asi tazko mohli dostat , ked nebol hlboko dnu.
Ak by si bola v polovici cyklu teda asi dva tyzdne po menzese bola by si plodna .Mimo toho casu je to malo pravdeposobne.
odpise mi niekto?
ty si uchylak,ktory si mysli, ze je bezchybny
mam 18, mohla by si mi odpovedat?ale nie s aroganciou,ako ten ramirez.nikto mudry z neba naspadol