Mozem byt tehotna?

Blondula

niekto nemoze otehotniet z normalneho nechraneneho sexu mesiace a niektore panny si myslia,ze frajerove spermie docestuju z gatek,alebo zo stehien tu narocnu cestu do vaginy a otehotneju !!! :D :D :D chystajte si ucebne pomocky a batohy do skoly,popripade googlite ako sa plodia deti a hlavne chrani pred otehotnenim !!!

nelinkanel

aj ja pridam trapnu otazku (radsej si myslite ze mam malo rokov ale prosim odpovecte mi :D ) mala som spodne pradlo a priatel sa urobil dozadu na moje nohavicky - moja obava ze co ak som sa tak pohla ze nohavicky sa posunuli a spermie precestovali (alebo preplavali) az dovnutra do pošvy :D a som este panna ale obava je stale, tak vas poprosim o ukludnenie a uz dam pokoj :D

nikaaa

NEBOJ SA TEHOTNA URCITE NEBUDES..........Neviem preco tu v poslednej dobe vacsina pise ze ci mohla otehotniet bez sexu a take hovadiny...ani keby sa urobil do nej nemusi byt tehotna hned rozumiete?ja som bola jedenkrat na prvy sup a teraz s priatelom spavam 4 mesiace len tak dava domna vsetko a nic sa nestalo tak nestresujte=)

diavak10

Aj napriek tomu, ze je mozne ze uz v tej tekutine bolo trocha spermii ,posva nieje velmi dobre prostredie pre spermie tym sa dari az v maternici kde sa asi tazko mohli dostat , ked nebol hlboko dnu.
Ak by si bola v polovici cyklu teda asi dva tyzdne po menzese bola by si plodna .Mimo toho casu je to malo pravdeposobne.