Som na dne kvoli bulimii

Príspevok v téme: Som na dne kvoli bulimii
Mrena

Ahojte. Pisem sem pretoze uz NEVLADZEM!!!
Moj pribeh: pred 3 rokmi som trpela anorexiou. No ja som ju po tych vsetkych trapeniach dokazala prekonat a bolo vsetko ok. No asi pred mesiacom som sa dostala do druhej fazy-bulimia. Ja viem,mam ju len mesiac no pre mna to je ako jeden rok. Do vcerajska to bol asi tyzden co som dokazala nezvraciat a jest normalne. No dnes prisiel na mna zas ten skaredy zachvat a prejedla som sa s naslednym vracanim. A ide o to,ze sa bojim,ze z toho dnesneho prejedenia sa priberiem. Hoci som to vyvracala,stale mam pocit,ze nie vsetko. Mozem pribrat?

Leea3

Chapem ta. Tiez mam bulimiu a nemozem s nou dalej takto pokracovat. Nicim si tym zdravie ale hlavne psychiku. Rozmyslala som aj nad psychologom

Gima

Mám doma krabičku Psylium, je to indická vláknina, niečo ako klásky zo stebla. Pomáha to na trávenie, vyprázdnovanie a chudnutie. Mala by si to nájsť v lekárni. Dalej tam majú Acidofit - šumivé tabletky do pohára.

empe

Ahoj, druhá fáza je skutočne ťažká, avšak raz si to už dokázala. Dokázala si vyhrať nad anou, tak dáš aj bulimiu. Skús samu seba prijať takú aká si, pretože si určite jedinečná , ako sama o sebe každá žena. Bulímiu sprevádzajú mnohé zdravotné ťažkosti - petechie, biele fľaky na zuboch (poškodením zub.skloviny v dôsledku kys.žaludočnej), bolesti brucha, afty, herpesy v pažeráku, lámanie nechtov, vypadávanie vlasov,..to všetko sa dostaví skôr, než si myslíš, vlastná skúsenosť... o depresívnej nálade, ktorou ublížiš svojim blízkym ani nevravím. Stojí to za to? Viem, aký je to pocit kedy miluješ jedlo, a potom s výčitkami stojíš nad hajzlom a v duchu si nadávaš, ako si sa mohla nažrať ako take zviera. Ale povedz si, no a čo? Dnes som sa najedla, zajtra si dám detox.

Julia Kapuletova

Mrenda treba to riešit aby sy natom nebola horšie treba čim skour aj ja som mala anorexiu mala som len 35kilou a teraz konečne 55kg