Ahojte viem že to tu je 100 krat omielaná téma ale chcem sa poradiť či naozaj niekomu niečo nepomohlo proti akné ja už si neviem naozaj dať rady skúšal som všetko ... zo začiatku mi velmi pomohlo MYDLO S AKTÍVNYM UHLÍM a teraz už vôbec.. nepomáha pravidelne športujem číže ešte viac sa potím a o to horšie ... čím to môže byť už som vyradil aj mliečne výrobky nakolko som si myslel že to môže byť tým no nič z toho stravu mám zdravú žiadne sladké ani nič podobné nejem tak ja už naozaj neviem u kožnej som bol dala antibiotika klasika ... chvilku pomohlo no akonahle som vysadil znova to isté za každú radu vopred ďakujem ;)
Akné zase ....
Dovolim si poradit, nakolko 15 rokov pracujem v oblasti kozmetiky :)
V prvom rade treba riesit zdravotny stav aj napriek tomu, ze nemate ziadne ine problemy. Treba si vyziadat vysetrenia. Ak nie v tele vsetko v poriadku, moze byt problem s akne.
Dolezita je pravidelná strarostlivost u kvalitnej kozmeticky a nevyhnutnostou je pouzivat vhodne pripravky na domacu starostlivost.
Cistenie pleti rano, vecer, pripadne po sporte antibakterialnym pripravkom ktory ale nesmie presusat pokozku! Pilingovu masku, ktora rozpusti odumrete bunky a krem ktory upravuje mazotok pleti, hydratuje ale zase nesmie presusat plet.
Odporucam kvalitne aktívne salonne znacky, nie
pripravky z drogerie.
Ak mate zaujem poradim konkretnu znacku.