Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem robiť čo ma baví no nemám prostriedky

Príspevok v téme: Chcem robiť čo ma baví no nemám prostriedky
doragpa

Zdravím :)
Mám 18 a milujem fotografovanie,natáčanie..Som v láske pre fotografiu či pre videá úplne po uši.V noci častokrát nemôžem ani spať ,lebo myslím už na tú konkrétnu fotku či video,ktoré túžim spraviť.Fotím iba mobilom,ktorý už nefotí bohvieako,a ked niekam idem (nejaké podujatie ako napr.Biela Noc) požičiavam si fotoaparát od známych.Už dlhšie si šetrím aj na mobil s lepším fotoaparátom či samotný fotoaprát,lenže po finančnej stránke to nemáme jednoduché,kedže mama zarába sama na troch študentov,a sirotské ktoré dostávam tiež musím dať jej,na zaplatenie životných nákladov.Trápim sa kvoli tomu,i ked viem že na svete sú o veľa dôležitejšie veci.Viem,že mamina robí pre mňa veľa,zobrala si už aj druhú robotu,a ja tu snívam o tomto??čo mám robiť?Ubíja ma to veľmi,i ked viem že by nemalo.Prekážky nepodliezam ale prekonávam...no som úplne zúfalá...
Dakujem,za prečítanie,príp.odpoved.

mate59

To je pekný a ušľachtilý koníček.Snaž sa zarobiť si peniaze brigádou,výpomocou,nejakou službou a podobne,aby si si mohla kúpiť vysnívaný foťák alebo mobil.Fotím na Huawei G8 a fotky sú skvelé.Prajem veľa zdaru.

WHISPER

máš iba 18, tak čo riešiš ze nemáš prostriedky...
v prvom rade si dokonci strednu skolu a hned po skole chod pracovat a budes mat prostriedky,.. ked nepreflákaš a budes setrit kazdy mesiac aspon pol vyplaty mozes odlozit ,
mozes brigádovat ked mas 18.. zatial..
su rozne kurzy fotografovania , sledujem kadeco na Fb, tak pred casom som videla ze aj v mojom okoli take bolo, ..

tí čo sme sa nenarodili ako "detičky bohatých tatkov" ked niečo chceme musime si na to zarobiť...
ja tiez idem vrazit 2 000€ do mojho buduceho povolania...
lebo potrebujem pre to 3 kurzy! a bude mi to trvat rok, kym to porobím a najhorsi bude 3tí, prve dva viem popri práci v pohode, ale posledny 300hodinovy kurz, kde kazda hodina povinná z ktoreho je 4 hodinova skuska popri praci nebudem vediet..to uz asi vypoved budem musiet dat,...

takže nie si jediná ... každy niečo chceme... a musime pre to niečo urobiť..