kybersikana a zneuzivanie uctov

Príspevok v téme: kybersikana a zneuzivanie uctov
dakota

ahojte mám do cinenia s kybersikanou a zneuzivanim mojich uctov. Od roku 2010 som pouzivala 1 nick, pod tymto nickom mam zalozene ucty, z osobnych dovodov nechcem aby boli v googli. napisem len v skratke, su tam moje prispevky s df zzz.sk o hpv virusoch a1 gynecolog. kt. to sleduje od roku 2010 tam dava k tymto mojim uctom obrazky cudzich zien s nejakeho pochybneho df-ka. On sleduje to forum, kde sa o nom diskutuje, spomina sa tam jeho meno. Ja neviem preco je fixovany na moj nick, ... uz som mu raz pisala cez toto forum, za to je chore a ubohe! a ze preco to robi? avatar 1 osoby z toho df-ka je 4 roky priklincovaný v googli pri mojich úctoch, On zneuziva ludi cize moje ucty na to, aby si vytvaral falosne iluzie o svojich milenkach . To je chora patologicka posadnutost a zneuzivanie mojich uctov. vie mi niekto poradit, kde to nahlasit? pisem stále staznosti na Googl za zneuzivanie mam to dat na facebook? do mojho statusu? je tam nejaka stranka, kde sa riesia taketo veci? poradte prosim dakujem.

Kycera

Nemáš za čo. Ak je to až také vážne, potom Ti odporúčam ako prvý krok toho ADVOKÁTA! On Ťa už usmerní a v prípade potreby bude aj zastupovať na súde.

Kycera

Môžeš ísť na políciu a podať trestné oznámenie na neznámeho páchateľa.
Počkaj si, ako to vyšetrovateľ vyhodnotí - či ako trestný čin alebo priestupok. IP si zistí aj polícia. Inak aj na tomto fóre sa s tým môžeš stretnúť. Väčšinou sú za tým duševne narušení ľudia, psychiatrickí pacienti.
So svojim problémom sa môžeš obrátiť aj na advokáta, kt. ho posúdi a odporučí ďalšie kroky.

dakota

uz mam dohodnute stretnutie s jednym odbornikom na pocitace, snad sa bude dat zistit z akej IP adresy to ide, a poradi ako to blokovat.
2x som písala tej zenskej ze co robi jej avatar stale pri mojich úctoch, moj pokec,inzeraty, bazar.sk, df estheticon etc. a ona mi tvrdila, ze to tam dava Googl. taku chujovinu ... ved Googl je celosvetovy vyhladac a Googl NEBAZIRUJE na tom, aby bol avatar nejakej cudzej osoby 4 roky pri mojich sukromnych uctoch. tie fotky tam dava ten gynekolog, z BA.