Ano alebo Nie :)

lLily

asi ne, bo ja som radsej, ked sa niekto stara o mna, nez ja o niekoho...takze by zaviselo aj od toho, nakolko je ten clovek sebestacny v ramci svojho postihnutia

Andy228

Zalezi hlavne na tom aky je clovek vo vnutri, aky ma charakter, sarm, pripadne aj to ako navonok vyzera (samozrejme). Vezmite si Bekima.. chalan je na voziku ale je tak sarmantny, sebavedomy a pozitivny, ze by ho chcela hadam kazda zena. Za mna urcite ano, fyzicka indispozicia nie je prekazkou vo vztahu!

Bubliii

Vedela, ale nie je to pre každého. A závisí to samozrejme aj od tej vady rsp choroby, ako významne ovplyvňuje život druhého, aký rýchly je postup ochorenia rsp handikepu

Mesačný princ

Veľa premenných by ovplyvňovalo rozhodovanie, ale vozík či telesná vada by bol ten najmenší problém. Vedel by som si predstaviť takýto vzťah s niekým kto je na vozíku alebo má nejakú telesnú vadu. No viem na 90%, že by tie ostatné premenné tomu vzťahu zabránili.

Najskôr by to bolo o možnostiach a strachu

...ale nezažil som, tak si netrúfam písať

hehe1

zalezi, ci sa pytas z pozicie toho postihnuteho, alebo toho, kto chce takyto vztah zacat.... ak to prve, tak drviva vacsina povie nie, ak to druhe, tak je to tvoje rozhodnutie a nikoho do toho nic nieje