Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Marihuana

Príspevok v téme: Marihuana
Bell20

Dobrý deň, mám 20 rokov s priateľom som už vyše roka. Problém je v tom, že fajčí trávu. Vedela som o tom už od začiatku no sľúbil, že ak spolu vydržíme dlhšie, prestane aj s normálnym cigeratami aj s trávou. Lenže sa tak nestalo a ja neviem ako mu mám ešte povedať, že mi to vadí. Ľúbim ho ale myslím, že na tom náš vzťah stroskotá. Poraďte prosím, mám sa s ním rozísť alebo to mám nejako tolerovať?
PS: píšem sem lebo už ozaj neviem čo robiť, som zúfalá

Bell20

Tak ako mu mám povedať že mi to neskutočne vadí? Hovorím mu to stále, stále som smutná z toho ale jemu je to jedno. No ako si teraz čítam čo som napísala, už asi viem čo mám spraviť.

Ipsik

Ja ti môžem povedať k tomu len toľko, že závislosť na ci.ách je oveľa, oveľa silnejšia ako na trá.e. Tiež by som to nebral až tak, že on ti sľubuje, že prestane, ale že nemôže, lebo sa to nedá. Ale dá. Človek sa nemusí vždy len na niečo liečiť len preto, aby sa liečil. Poznám x prípadov, kedy ľudia prestali a neboli na žiadnom liečení. Kúp mu 15 metrov dreva a potom ho tie srandičky prejdú. Keď ho začne bolieť chrbtová kosť, tak vieš, aké je to nepríjemné? A zajtra zemiaky a navyše namorené. Musím sa ešte opýtať brata, že o konkrétne aký mor ide. Nechápem tomu.