Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prisla som o priatela

Príspevok v téme: Prisla som o priatela
bezradna28

Ahojte..uz sme boli s priatelom dost dlho na to,aby sme riesili spolocnu buducnost... a ked sme ju zacali konecne riesit, tak prisiel zlom..v nicom sme sa nezhodli..
dom/byt
svadba/bez svadby
1/3 deti
dedina/mesto
region v ktorom byvame/ ini region...
Ani v jednom sme sa nezhodli..mrzi ma to..kvoli tomu som onho prisla..povedal,ze uz nechce byt so mnou,ze sa boji...mna to velmi mrzi a trapi ma to...co mam robit?

Marunka

Si nejaké strašidlo? :D No a teraz vážne, čoho konkrétne sa bojí? Že sa bojí byť s tebou je široký pojem...
Vo vzťahu by sa mali ľudia snažiť o kompromis a dohodu. Veci ladiť ku spokojnosti oboch. Ide to však len vtedy, ak sa partneri nezatnú a netrvajú tvrdohlavo len na tom svojom. V takom prípade sa nedá fungovať dlhodobo.
Ak nestojí o to byť s tebou a riešiť veci tak, aby ste obaja boli šťastní, tak nič lepšie ako rozchod sa ti stať nemohlo :)

denisaf

Prist o chlapa v zivote nieje este ta najvacsia tragedia... o to viac ked sa vobec nezhodnete v buducnosti.. ovela lepsie je skor sa rozist ako si narobit decka a potom zistit ze vam to absolutne neklape nech trpi este viac ludi ... aspon mate obaja moznost najst si takych partnerov s ktorymi si sadnete... svet nespadol zivot ide dalej...