Nesamostatne dieta alebo???

Príspevok v téme: Nesamostatne dieta alebo???
Ruuza

Ahojte
Prosim o nazor lebo mam pocit ze explodujem
Mam partnera ktory ma 9rocneho syna.Strieda si ho s ex aj s druhym synom.ktory ma 7.
Zda sa vam normalne,ked ten starsi,9 rocny vzdy,ked otec sedi na zachode velkej potrebe,ten chlapec sedi za dverami a caka?Alebo sa mu snazi vojst aj pri jeho potrebe do zachodu?Ten otec mu nikdy nic nepovie.Vraj...ved sa chcel nieco opytat.Ved uz male deti ucime,ze na zachode mame mat sukromie.Naposledy sme sa chceli milovat,bolo pol 10 vecer,a ten maly 5x za 15 minut vosiel do spalne.Uz bol v pyzame,mal zapnuty vo svojej izbe televizor a stale behal ku nam do izby.Na piaty krat ma presla chut.Vraj..."ved sa chcel nieco opytat.Mam ho snad zamknut v izbe?"
Napisal mi smsku poobede ze chce mat so mnou pekny vecer ,tak som sa tesila.Co preto urobil aby sme ho mali pekny?
Ved nie je tazke povedat...tak a je cas spat.Viac z postele nevyleziete.
Alebo..."ked je niekto na zachode,tak mu tam druhy nebeha a pocka si,kym vyjde von."
Mylim sa?

Ruuza

On sa nikdy nehra.Nevie sa hrat.Len sedi pri tv cely den.Nic nevie sam.A chytit ho za ruku od záchoda nedokazem.Ja to ocakavam od partnera ze mu to vysvetli.To stale bude niekto chodit za nim ked pojde otec na toaletu?
Celkovo,to je vela veci,pri ktorych mne rozum stoji.On sa nemoze osprchovat,lebo tam mu vbehne zakazdym,nemozme sa v klude porozpravat,lebo nebude sam ani 5minut.
Ja mam s nimi dobry vztah,len su momenty ako tieto ked idem do vyvrtky.Sam sa maly nevie okupat,pri myti vlasov ma uterak na tvari,lebo nenavidi ked mu tecie voda do tvare,nevie si vyfukat nos...nevie fukat.Len utrie.Sople mu tecu do ust a jemu to nevadi.Asi mam voci nemu averziu ked mi vsetko tak vadi.On sa skor chova ako dievca.Vsade chodi s handrickou s ktorou spava.Cely den.Ach jaj.Asi je chyba vo mne

Marunka

Okej a ked dieta trepoce na zachodove dvere, ty si kde? Niekde pobliz? Ani vtedy nemozes ist k nemu a zobrat maleho za ruku v style "pod ideme sa hrat, kym ocino vyjde von"? Aky vztah maju jeho deti k tebe?

Ruuza

Naty,ved pisem,ze on odmieta,lebo je to normalne pre neho.
A nemam pocit,ze 9rocny chlapec je dietatko.
Skor by som chcela radu od ludi,ktori presli alebo prechadzaju tymto vekom,ci som naozaj ja ta zla,alebo to partner prehana s tou ne/vychovou...

Ruuza

Bubi
Ja som s nim komunikovala vela x.On to vzdy omluva,ze sa chce dieta nieco opytat.Nosim ich do skoly,letimpo praci ich vyzdvihnut zo skoly,varim,periem,vsetko ako ich mama.Len do vychovy nemozem,lebo hned vyleti,ze su to jeho deti a vsetko je normalne,lebo su este male.

Bubliii

Toto je na komunikáciu s tvojím partnerom, nie tuto.. ak to on nechce riešiť, asi veľa nezmôžeš - neviem, aké máš "právomoci" pri výchove tých detí

Ruuza

Este chcem upresnit,zijeme spolu,aj ja mam 13rocne dieta,ale vychovavala som ho inak.Staram sa o tie deti akoby boli moje,ale su momenty,ked to uz nezvladam.Ten maly keby chcel bradavku,tak ju mozno dostane.A to ma na partnerovi odradza.