zmeteny

Príspevok v téme: zmeteny
marek458

Ahojte odhodlal som sa sem napisat tak k veci mal som nieco s holkou s prestavkami priblizne rok... no rozisla sa so mnou vymenila ma za niekoho lepsieho zacal som vlemi krycat prehrotilo sa to taka vojna trvala asi dva tyzdne po mensej odmlke som sa jej ozval ze mi chyba a ze neviem ako ist dalej a ze si pripadam ako idiot ze to zaslo tak daleko tak ze ci sa mozme stretnut a porozpravat tak sme sa stretli chcel som sa jej ospravedlnit za moje spravanie a vysvetlit si to ze aj ja som nemusel takto reagovat no ona mi otvorila usmievala sa na mna oci jej ziarily mala totalne plne oci zrenicami tak som jej to vsetko povedal bal bla bla a trocha sme kecali zrazu zacala byt nadrzana by som povedal bez nejakeho mojho podnetu a proste cele to z nej kricalo ze ma proste chce tak ze mam ist radsej domov tak som siel domov a na druhy ked som jej napisal ci sa nechce stretnut mi napisala ze jej mam dat pokoj ze ma nikdy nemilovala a ze to bola chemia a ze uz sa k nej nemam ozyvat tak sa pytam ze co preco co to bolo a preco mam pocit ze jej telo hovori nieco uplne ine ako jej usta som z toho celkom nestastny kedze mi to pride take ako by ma chcela ale nieco druhe jej hovori ze nie dakujem vsetkym za odpovede :)

Ipsik

Možno si to len vysvetľuješ po svojom, že vysiela signály a pritom to nie sú žiadne signály. Možno, že si sa len nechal uniesť jej prítomnosťou, to si nemusíš vyčítať. Nemal by si sa jej ozývať a počkať na to, kedy sa ti ona ozve sama. To je viac coolové než vnucovanie. A okrem toho pôsobíš veľmi vážne, to tiež nerobí dobrotu. Mal by si ju niečim prekvapiť, ale kvety by mi prišli také gíčové. Najlepšie by bolo, keby si napr. na okne napestoval mladé sadeničky papriky alebo paradajky a to by si jej odniesol ako prejav lásky. A keď sa s tými sadeničkami budeš aj rozprávať, tak z nich bude vyžarovať nefalšovaná láska (hodinku denne). A keď ťa aj napriek tomu nebude chcieť a bude sama, tak jej podaruj kaktus a kašli na to:-)

a_dr1a

Sorry. Mohla by fungovat akakolvek chemia orgazmy ai, ale co ine si jej okrem tohto za ten rok dal a ponukol?? Nic. Kamaratstvo s (NE)vyhodami?))
Kazdy clovek (ci si to prizna alebo nie), potrebuje v tomto neistom svete aspon daku (aj ked mizivu) - istotu. A ak ju nema ani v partnerovi, tak potom nema nic. Ziarlis, spravas sa ako hysterka somar, ale aby si mal gule ponuknut jej partnerstvo lasku vztah, tak si cely pokakany. Chces len brat. No nic nedavas. A takto to nikde a nikdy dlhodobo nevydrzi a nefunguje.
Ak nevies co chces, vrat sa na pieskovisko ci hrat sa PC hry, ci sa hrat s autickami. No nehraj sa na Muza ci Chlapa. Este si nedospel. Tak sa nediv, ze hladala istotu inde (aj ked pochybujem, ze ma iny vztah). Mozno ta len chcela rozhupat rozkyvat k rozhodnutiam cinom skutkom