Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zasah prace do osobneho zivota

Príspevok v téme: zasah prace do osobneho zivota
orchidejka

Dobry vecer, mam taku temu na nedelu vecer. Ako velmi vam zasahuje praca do osobneho/sukromneho zivota? Alebo ho ovplyvnuje? Zijete len pracou alebo vediete aj klasicky osobny zivot? Ja totiz zijem len pracou. Moje dni, tyzdne a mesiace su naplnene len pracou. Neznamena to vsak, ze som v kuse v robote. Robievam 5 dni v tyzdni po 8hod a ani nie som nejaky workoholik, ktory by ostaval v praci aj po pracovnej dobe. Len bohuzial nemam iny zivot ako ten pracovny. Hocikedy sa pristihnem, napr aj dnes skoro cely den, ze myslim len na robotu alebo pridem z roboty a rozmyslam, uz co bude zajtra v robote. pritom sa mi tam ani nechce ist. Tak isto rozmyslam, co ma caka tento tyzden, nie zeby som bola nejako extra spokojna s mojou pracou, niektore veci mi vadia ako funguju a co vsetko musim robit a nechcem a zase ine mam rada. su dni kedy sa tam vyslovene tesim a inokedy zase neznasam, ze musim ist do prace. Ale to mam pocit, ze ma kazdy. Neviem teda ci toto vsetko suvisi s tym, ze uz som stvrty rok na jednom mieste, zeby to chcelo zmenu, alebo to aj vy zazivate a mate podobne pocity. Dakujem za vase prispevky

Srnec

Mam to rovnako ako ty. Po 7 rokoch takehoto zivotneho stylu uz pocitujem vyhorenie, a ver mi ze to v mladom veku nechces. AK mas silu tak to zmen co najskor..

Ipsik

Môžeš sa na to pozrieť tak pozitívne, ako aj negatívne. Ak to robíš sama od seba a nikto ťa tak nenamotivoval, aby si sa tak správala, tak potom je to celkom ok. Ak máš nad sebou šéfa, ktorý od teba vyžaduje viac a viac, tak je to trochu chorobné a po čase môžeš aj vyhorieť. Máš najskôr prácu, pri ktorej musíš veľa rozmýšľať, tak keď prídeš domov, tak rozmýšľaš a zvažuješ ďalej. Človek nie je stroj, že zapneš a vypneš.
Mala by si si nájsť menej náročnú prácu, lebo to s tebou nem-dopadne asi dobre.