Nemam skoro ziadne kamaratky

Príspevok v téme: Nemam skoro ziadne kamaratky
Mikuska

Ahojte vsetci. Uz dlhsie ma trapi to,ze som takpovediac introvert. Mam 16 rokov a na svoj vek mam velmi malo kamaratiek. Asi len 2 dobre-su to moje spoluziacky.Ale inak nemam ziadne. V triede sa so mnou okrem nich nikto so mnou nejak extra nebavi a mna to velmi trapi,pretoze ostatne baby su take viac oblubene medzi ludmi. Moze to byt aj tym,ze akonahle sa dostanem medzi baby,neviem byt sama sebou? Musim sa vseliako pretvarovat,len aby som zapadla. Neviem im ukazat kto naozaj som.

Olikkkk28

Ja som na tom presne tak isto lenže som chlapec tiež nemám kamarátov a vždy ked sa s jednými špolužiakmi rozprávam tak sa pretvarujem že tam ti druhý su... a ked s druhými tam že tam ti prvý a nakoniec sa som mnou nikto nebavi. No ale musíš dúfať že nejaké kamarátky najdeš. Ja teraz kočím 8ročník a každý den dufam ze na strednej sa to zmeni. Alebo napriklad sa vyskusaj zacat viacej učit aby si aspon dobre znamky mala ja to tak robim a aspon chvilu na to zabudnem ze nemam nikoho... Uz parkrat som chcel spachat samovrazdu lenže nikdy som nedokaázal spatvita ani to nikdy nespravim. No tak to su take moje rady trošku som to tu napisal jak talian ale dufam že s toho vídeš.

WHISPER

venuj sa uceniu, vdelanie je podstatnejsie ako nejake falosne kamosky, ... a ked sa zle citis so zenskymi najdi si chalanov-kamosov..