Mam chut ju....

Príspevok v téme: Mam chut ju....
lilipop

Ahoj...moja svokra sa nam stara neskutocne do zivotov...mna a mojho muza...a ja uz mavam velmi zle myslienky...ked mi nieco hovori uz ma az trasie ,alebo ked o nej vypravam niekomu blizkemu tak ma trasie...tri krat som sa snou doverne povypravala...a stale je taka...nechcem aby nam znicila zivot...stale ma ponizuje a robi zo mna sprostu...uz mam toho po krk ...chcela som snou vychadzat ale nejde to...mate zaruceny sposob?

Kycera

Dievča,
jeden zaručený recept mám, ale ten neodporúčam! : D
Ako bývate? Porozprávaj sa so svojim mužom a tento problém riešte spolu. Ak to nepomôže, tak najbližšie s ňou jednaj rázne!

Lary

MAGORE to nie je od vetra píšem to mobilom a í je hned vedla ì a vedla je este î potom ï į ī ị navyše som nie doma nie na počìtači aobčas dàm par dón dám aj hrúbku neriešim dokážem s tým žiť .Ďalšie otázky ....?Ale musia byť zmysluplné lebo táto bola tak na hrane ale ðakujem pardon đakuje vlastne ďakujem.

Lary

Ipsik " si zabil."alebo ako sa to hovorí .Dobrè!Ale k veci.Zažil som to na vlastnej koži.Viem čo to je a viem čo prežìvaš.Stačí že zaštrngocù klùče vo dveràch alebo pocuješ jej tòn hlasu a už màš žalùdok v riti a inè ťažkosti.Poznám aj to keď možno vijdete s peniazmi tak tak a nemàte veľa možnostì odìsť .Sìce po psychiatrii sme nechodili ale po kardiològii.Svokra to bola moja .Trvalo to viac ako desať rokov a už viac ako desať zme sami .Vo svojom.Stačì že prìde svokra na nàvštevu a do 24.hodìn mà manželka 80% všetko zlè čo sme prežili naspäť.A čo ja ?Niekto to musel a musi držať nad hladinou.Že ako zme to zvládli ? Vždy sme držali spolu.Ak nemáš vedla seba cloveka ktorý ti je oporou tak neviem.....Samozrejme byť sami za každù cenu.Odìsť .Inak sa nedà vyliečiť diagnoza svokra.

Ipsik

Nuž, čo ti na to povedať len tak zlehka. Keď si zakladala túto tému, že: mám chuť ju..., tak si to nemusela až tak celé rozpisovať. Stačilo túto tému nazvať len jednoducho: Svokra. Na to ostatné by sme isto prišli, ani keby si už nič iné nenapísala. Ale tomu trochu nerozumiem, že "máte niečo zaručené", či tak nejak si to tam napísala? To ako myslíš, že ti máme poradiť, že ako ju zniesť zo sveta? A nechcela by sa naučiť pískať na píšťalke a s ňou ovládať trebárs kobru na staré kolená? Ale nie, len žartujem. Lepšie by bolo, keby ste jej zaplatili výlet do Egypta (stanovačka a opekačka pri Níle) s možnosťou priameho kŕmenia posvätných krokodílov. Sa mi zdá, že jedna poisťovňa dokonca z časti hradí taký pobyt. Vôbec nechápem, prečo sú takí štedrí v takých prípadoch. A že vraj musia sporiť a oni potajomky rozhadzujú milióny. Mám kontakt aj na jedného pilota, ale neviem, či by bol ochotný sa s ňou povyvážať nad Bermudským Trojuholníkom. Mohli by potom zmiznúť obidvaja:-)

Fantasyi

Muz by nemal nechat so sebou manipulovat svojou matkou, ktore dobre vedia ako na nich a neznesu ziadnu inu zenu pri svojom synovi, nech urobi cokolvek nikdy nebude dost dobra.

Muz by si mal branit co je jeho a to je jeho zena, ak to inak nejde aj pred svojou matkou. Nenechat ju, aby sa im starala do vztahu a stala medzi nimi. Ak to neurobi je to jasny signal, ze ju nemiluje, nie je chlap a zena nema vztah s nim, ale s jeho matkou. Nejedna matka uz rozbila vztah svojmu synovi a brala to tak, ze sa zbavila konkurencie, tej mrchy, co jej kradne syna. To je chore.

Kazda dobra matka by mala byt stastna, ak jej syn najde zenu, ktora ho stastnym urobi.
Niekedy mi pripada, ze mnohe matky nechcu, aby ich synovia boli stastni, ale aby boli na nich zavisli, co je sebectvo matky.

Mojaka

Nie je to take jednoduche , ja som bola z chudobnej rodiny , kde otec pil a tyral mamku aj nas deti , ked som sa vydala myslela som si ze sa budem mat uz konecne dobre , no nastal pravy opak natrafila som na psychopata v podobe svokry , ktory uz nacisto znicil moju udupanu psychiku tyranym detstvom .....nenavidim ju aj svojho muza , lebo mi nechal znicit cely zivot

Vsetko je o peniazoch a kto vravi , ze nie klame , keby som ich mala tak zmiznem a v zivote nechcem vidiet svojho posrateho slabocha aj jeho psychoticku mater

domidomi123

Taketo problemy nikdy nepochopim. Nenavidis ju a nici ti zivot? Tak sa odstahujte, ak s nou byvate. Urcite nakdes dobre dovody na to, aby si presvedcila manzela. Daju sa najst aj lacnejdie mensie byty. Ak u nej nebyvate, preco jej naozaj razne nevysvetlis, ze nemas zaujem sa s nou bavit? Manzel ta nepodpori? Tak obmedz navstevy na raz za mesiac. Kde je taky problem povedat po neustalom rypani, nech si zavrie hubu a da ti pokoj? Svokra nesvokra, ved nie ste ani rodina.

Mojaka

Uplne ta chapem ja mam tu staru picu uz 20 rokov ....nenavidim ju , cely zivot mi znicila , cely zivot ma psychicky tyra a koli nej sa uz 10 rokov sustavne liecim u psychiatricky , aj pred tym som musela navstevovat psychiatra , ale teraz sa uz liecim dlhodobo , uz nenavidim aj svojho muza , lebo mi znicil cely zivot , najradsej by som zomrela .....a najlepsie na tom je ze muz este skace koli nej do mna a ja jej za to ako ma znicila jej musim este aj ostratu rit pucovat po!!bany zivot

Najhorsie ze take spiny ani pan boh nechce a ziju , ze preziju vsetkych