Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nizka vyska

Príspevok v téme: Nizka vyska
Majusik

Dobry vecer,nevedeli by ste mi prosim vas poradit,ze co by mi pomohlo,aby som sa vytiahla viac do vysky? Som velmi,ale ze naozaj velmi nizka. Na svoj vek mam vysku ako 12 rocne dieta. Mam 17 rokov a meriam LEN 154 cm. Mam z toho komlexy,pretoze aj ked som uz na strednej sa mi stale spoluziacky smeju,ponizuju ma a strkaju do mna prave kvoli mojej malej vyske. Moze to byt genetika? Oco meria 170 cm a mama len 160. Ak by to aj bola genetika,nedalo by sa to nejako este ovplyvnit???

galleb

Najhoršie to máme my - muži s výškou do 175 cm, pre ženy sme odpad. Ženy idú len po mužoch s výškou nad 1,9 m. A čo je smutné, tak aj ženy s podobnou výškou ako autorka témy vidia len takmer dvojmetrových mužov.

Kycera

Majusik,
choď so svojou žiadosťou za endokrinologičkou. Tá Ti spraví hormonálny profil. Aj na somatotropín - rastový hormón.

datum

Ahoj, ano, si mala podla tabuliek. Tiez som kedysi cumela na tabulky a rovnako mi vyslo ze mam vysku 12 roc. dietata a dufala som ze este vyrastiem. Co sa ale nestalo. U nas su vsetci vysokí len moj problem bol v tom ze som cca 15 rokov brala lieky na chorobu a lekarka povedala ze reumatici byvaju trochu mensi ludia. Tak som si povedala no fasa, uz nevyrastiem. Mam 153 cm. Mne sa veru nikto na ZŠ, SŠ ani VŠ nesmial. Iba raz ked som isla rano na strednu skolu tak za mnou boli chlapci a mali blbu poznamku ze ta mala si asi pomylila skolu a smiech (vedla nasej skoly bola zakladka). Vtedy mi to posralo cely den lebo nikdy ma cudzi ludia neriesili. Doma obcas padli poznamky. Tiez som bola z toho v prdeli ako ty a riesila som ze nemam sancu si ani chlapca najst, dokonca som sa doma merala a zapisovala do mojej statistiky ci rastiem :D Ale poviem ti jednu NAJDOLEZITEJSIU VEC! My, mali krpci mame velky uspech u vysokych muzov :D z mojej skusenosti nikdy neriesili to ze som mala, praveze sa im to pacilo a predstav si ze hovorili ze co je male to je zlatunke a dokonca mnoho mojich adeptov aj kamosov ktori su vysokí vyhladavaju male baby. Takze klud dievca, mas naskok pred tymi tvojimi harpiami v skole :D a mozem povedat ze frajeri ta vzdy budu brat ako nieco male na co treba dat pozor a ochranit. V tom je vyhoda vysokych muzov :D jedna moja exkolegyna mi raz nastvane povedala ze my male sme kradosky vysokych muzov lebo na nu sa lepili len krpati muzi. Nuz smolu mala a my vyhodu (teda pokial sa ti pacia vysoki muzi) :D Druha NAJVACSIA VYHODA je ze vyzerame stale mlado ako skolacky aj ked mame viac rokov. Ja mam napr 28 a oslovuju ma na vztahy aj 18, 19 rocni chlapci :D :D a ked im poviem kolko mam tak neveria a chcu obciansky a napriek tomu skonstatuju ze to mam asi nejaky falosny lebo neveria ako zachovalo mlado vyzeram :D takze moja rada znie aby si uzemnila tvoje truby v skole tym ze kym ony budu vyzerat ako stare krabice tak ty budes mat stale mlady vyzor co plati inak vzdy co som si vsimla, dalej im povedz ze ti to nevadi lebo chlapci si ta aj tak vsimaju (ked tak trosku klam ak nemas zatial frajera) a v neposlednom rade tym trubam povedz ze male zeny su uspesne napr spevacky avril lavine, geri halliwel zo spice girls, christina aguilera, kylie minoque (ci ako sa to pise), lady gaga alebo herecka reese witherspoon z filmu prava blondynka atd. To su baby ktore maju okolo 153 cm a kam to dotiahli aj ked su malinke. Sledujem zensku gymnastiku a tam su dospele zeny s vyskou okolo 150 cm a ziskavaju medaily na olympiadach. Rovnako aj profi krasokorculiarky su male baby. Takze sa netrap, lebo o par rokov zistis, rovnako ako ja, ze som si zbytocne robila tazku hlavu s vyskou. Teraz som spokojna aj ked mam problem nast vhodne oblecenie a nakupujem v detskom sektore s cedulkou od 12 - 15 rokov :D :D a sem tam nedociahnem do hornych regalov ak je potravina zrovna uplne vzadu alebo nedociahnem ani do hlbokych krabic s melonmi pocas leta ale pamataj ze pokazde ti vsetci radi pomozu a s usmevom :D uff ale som sa rozpisala. PS moja spoluziacka zo strednej chodila na nejake injekcie k lekarke ale nepomohlo jej to v raste, zbytocne vyhodila eurace. A moj ujo chodil na injekcie vitaminov skupiny B a starka hovorila ze mu to pomohlo a je vysoky ako jedlicka. Ale to bolo za komunistov ked mu davali tie injekcie. Ale aj tak kasli na to, daj na moje rady a uzivaj si zivot a vyhody ktore zatial nevidis.

semit

ja neviem kde zijes ci niekde v Kanade alebo v Norsku ci Finsku kde su prevazne vysoki ludia ale ja poznam z okolia aj z videnia dost rovnako vysokych zien ako ty.
A kolko takych som stretol v USA ked som tam pracoval. A to nehovorim o hercoch a spevakoch muzov a zien. Ak sa ti nepaci skonc skolu a chod do Spanielska tam je dost nizkych zien ako som si vsimol co som tiez pracoval pol roka. Tam sa stratis v dave ;-) Alebo v spominanom USA..

Baterka-7

Nemyslim si,ze mas malu vysku. Maja kolegyna v praci ma len 150 cm a ma 46 rokov. Ona si z toho nic nerobi,berie zivot taky aky je. Ma z neho radost. Urcite nemaj ziadne komplexy a tie spoluziacky posli kade lahsie.

kiddo

154 cm nie je vobec velmi malo. Zase si studovala nejake tabulky, ze? Vsetci, ktori nemaju v dospelosti aspon 168 cm zeny a ,172 cm muzi su zrejme telesne postihnuti, kedze tabulky hovoria, ako mame vsetci rast, ze? Pozri sa lepsie okolo seba. Ako prve uvidis tie husi, co ta zhadzuju, lebo samy maju nejaky problem. Povedz im, ze ti to vadi a nech prestanu s blbymi srandickami. A tiez si vsimni, kolko zien je podobne vysokych ako ty. To je taka somarina, ze mas vysku 12 rocneho dietata. Mas vysku dospelej zeny.

lienka_1

to bude genetika keď aj rodičia su nízky. ale nemaj z toho komplexi.....ja mam159 a dá sa s tým žiť :) spolužiačky sú ozaj blbé keď riešia niekoho výšku.....neboj, v živote stretneš aj normálnych ľudí :)