Ahojte, liečim sa na panicku poruchu a depresiu a tak. Z počiatku som všegtko unavu pripisovala depresii ale postupom času sa mi to nezda. Spim 18hodin a nevladzem stat na nohach, v noci sa budim na šialene prepotenu postel, padaju mi vlasy, cele nohy mi niekedy chytaju farbu aj ruky do fialova všade sa mi robia ako keby popukane cievky niekedy modriny. neustale som mi trasie telo, trpnu mi ruky a nohy niekedy, mravenči mi v nich, mam bolesti svalov a celej šije, svalove zašklby, zhorišla sa mi pamat a bolia ma kosti, nevladzem jednoducho, citim sa šialene vyčerpana. Nviem čo to može byť dalsi tyžden sa chystam na vyšetrenia, nevladzem som z toho na prašky a mam z toho depresie.
prosim vas o nazor:(
dakujem, ozvem sa:(
daj si urobit poriadne vysetrenia a je viac ako pravdepodobne, ze tie depresie a uzkosti su vplyvom tej choroby, ktoru ti este nezistili... napr. potravinova, histaminova intolerancia mozu sposobit taketo priznaky, alebo aj zapalove crevne ochorenia, moze to byt infekcia....
daj si urobit poriadne testy, ale musim ta varovat, aj ked ti nahodou nenajdu na prvy krat(pretoze nasi lekari su ubohi) , tak sa nedaj odbit a pozaduj dalsie testy
vidíš tá únava, nemala psychický pôvod, nevyhnutne potrebuješ riadne vyšetrenie. prajem ti aby sa čo najskôr našla príčina a nasadila liečba,
hlavu hore a priebežne sa ohlás