Za dva mesiace je tu leto a ja zasa budem riešiť svoje chodidla. Mám tak vysušenú pokožku , že mi v kuse praská pokožka na pätách. A ďalší problém je , že jednoducho je to otrasné keď máte také päty v sandáloch, snažím sa to dopredu riešiť!! Poznáte niečo účinné na tento problém?
Popraskané päty - čo s tým ?
tu je chyba v obličkách.Preliečiť ich a päty sa vyliečia-akupunktúra
Exfoliačné ponožky som aj ja mala. Sestra mi ich nosila z Nemecka, ale teraz som ich objavila aj tu. Sú super . Ostránia aj to čo ti pedikura nevie odstránit, mne vyhovuju pretože absolutne nemám na nič čas a toto si možem urobit doma v pohodlí.
hej , je to dobrá vec, hlavne ked nemáte termín k pedikérke a potrebujete to riešiť. samozlupovačky som odskúšala , fungujú a striedam to s pedikúrou - jak mam čas
Chodidlá nestačí riešiť len v lete. Najspoľahlivejšia je pravidelná starostlivosť tak raz za dva-tri týždne: kúpeľ chodidiel v teplej vode s prídavkom kúpeľovej soli, ošetrenie nechtov a obrúsenie odumretej kože na pätách. Čiže - pedikúra, pravidelne celý rok, každé dva-tri týždne. Ak sa zanedbá, potom päty praskajú.
Kubickovaj, tie samozlupovacie ponozky funguju na baze ovocnych kyselin, rozleptaju staru kozu ktora zlezie za cca 7-10 dni.A funguju ja ich pouzivam uz roky a som velmi spokojna, jedina nevyhoda je, ze ich musis mat na nohach 1,5-2 hodiny ale da sa to zvladnut pri telke v pohode, vysledok urcite stoji za to.
Inak si vôbec neviem predstaviť ako fungujú.
Som dievča, šak chlapovi to je jedno či ma kopyta alebo niečo iné
kubickovaj si dievča alebo chalan?
To som ešte nepočula aj keď aj ja mam s tým problém.