Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Popraskané päty - čo s tým ?

Príspevok v téme: Popraskané päty - čo s tým ?
kubickovaj

Za dva mesiace je tu leto a ja zasa budem riešiť svoje chodidla. Mám tak vysušenú pokožku , že mi v kuse praská pokožka na pätách. A ďalší problém je , že jednoducho je to otrasné keď máte také päty v sandáloch, snažím sa to dopredu riešiť!! Poznáte niečo účinné na tento problém?

pupusha

Exfoliačné ponožky som aj ja mala. Sestra mi ich nosila z Nemecka, ale teraz som ich objavila aj tu. Sú super . Ostránia aj to čo ti pedikura nevie odstránit, mne vyhovuju pretože absolutne nemám na nič čas a toto si možem urobit doma v pohodlí.

majkama

hej , je to dobrá vec, hlavne ked nemáte termín k pedikérke a potrebujete to riešiť. samozlupovačky som odskúšala , fungujú a striedam to s pedikúrou - jak mam čas

Ute

Chodidlá nestačí riešiť len v lete. Najspoľahlivejšia je pravidelná starostlivosť tak raz za dva-tri týždne: kúpeľ chodidiel v teplej vode s prídavkom kúpeľovej soli, ošetrenie nechtov a obrúsenie odumretej kože na pätách. Čiže - pedikúra, pravidelne celý rok, každé dva-tri týždne. Ak sa zanedbá, potom päty praskajú.

Asik

Kubickovaj, tie samozlupovacie ponozky funguju na baze ovocnych kyselin, rozleptaju staru kozu ktora zlezie za cca 7-10 dni.A funguju ja ich pouzivam uz roky a som velmi spokojna, jedina nevyhoda je, ze ich musis mat na nohach 1,5-2 hodiny ale da sa to zvladnut pri telke v pohode, vysledok urcite stoji za to.

pavucina

odporúčam krém na nohy od firmy Just a soľ na nohy, na popraskanú suchú pokožku na nohách, na mozole, proti krčovým žilám, zmierňuje bolesti nôh, kĺbov, nie je problém objednať a poslať doporučene