Zaujimalo by ma pani, ci take nieco ako hanblivost pocitujete v novom vztahu. Teda asi som sa nespravne vyjadrila... zena sa (mozno) trapi nad svojou postavou, prsia, celula atd., ci vam to nebude vadit, ci sa vam jej telo bude pacit ked sa vam ukaze naha. Tak ci aj vy rozmyslate nad svojou postavou, mozno aj "vybavou" v takej chvili.
hanbi sa aj muz?
jerry, nemas rad aktivne zeny? alebo preco myslis, ze sa zena citi trapne?..ako hanbi sa?
Ja sa neak nehanbim mozno skorej sa bojim zlihania zo zaciatku. a to ze sa niekedy zena citi trapne tak mne to osobne pripada mile
anadreaaa
bez debaty...myslim ,ze u nas je to rovnake jak u vas...kazdy maly nedostatok nas sere a bojime sa aby to partnerky nevadilo...
mam kamosa ktoremu sa pacia velke kozy a ked niesu velke kozy tak ani dalej nepozera ako babenka vyzera
a v čom nie si dokonalý yo3hi???
tak ako pisal t-j-j-t ... aj nas to serie ako vyzerame.. tiez by sme chcely byt dokonali
jasne ze nad tym premyslame a lameme si nad tym hlavu - najma co sa "vybavy" tyka - to je to nadcim si najcastejsie lameme hlavy - ci vam to bude dost, ci vas dokazeme uspokojit ba dokonca ci nas kvoli tomu neodmietnete