Neprestavajuci stav- Marihuana.

Príspevok v téme: Neprestavajuci stav- Marihuana.
BAD

Zdravim asi pred 4 dnami som si potiahol asi 6 krat dokopy z jointa... Dnes je to uz piaty den a stale mi neprestava stav, ktory sa ani neda opisat.. V skratke ked som von s kamaratmi tak sa mi zda ked sa somnou rozpravaju, ze ako keby som ich pocul cez nejaku hmlu alebo tak hmlisto si pametam cinnosti, ktore som robil v dany den alebo v minuly den . Budem rad ak mi pomozete a poradite ako sa toho zbavit..

Jakib18838282

Ahoj ak ti to neprešlo tak ma kontaktuj na gmail:
jakubgaly77@gmail.com
Myslím, že ti budem vedieť pomôcť
Prajem veľa síl.

NoBrain

A kto tu vravi o cajikoch, ved vravim nech si objedna lubovnik v tabletach.
Mimochodom ked tu niekto chce pochybovat o jeho ucinkoch, v roku 2006 vyhral cenu liecivo roka. Ukazalo sa ze na vela druhov depresii dokonca posobi lepsie ako umele AD a to bez vedlajsich ucinkov!
Psychiatri ako tu vy radite ale ti nemecki vacsinou predpisuju prave lubovnik, asi vedia preco.

Poznam cloveka co po uzivani AD dostal derealizaciu a ma ju doteraz, takze je uplna hlupost ho posielat k svk psychiatrovi, ktory predpisuje lieky uz ako stojite vo dverach, pretoze on z toho ma benefity,platene dovolenky. Je to obrovsky biznys na ludskom zdravi.

NoBrain

Nicollete12
Ked uz sme pri tom, radsej ziadna rada ako zla rada. Debilinu mas v hlave.

No ok tak rozhodni sa sam, ak chces 1000x horsiu drogu a chces sa stat chdiacim zombie co cele dni prespi tak psychiater a AD su ta spravna volba. Mimochodom ked uz sa tu spomina trava ako spustac psychickych chorob, jednym z mnoha vedlajsich ucinkov AD su aj suicidne myslienky, prehlbenie depresie, derealizacie atd...

Alebo bez prirodnou cestou, vysad travu aspon na mesiac uvidis ci sa to zlepsi, kup si lubovnik bodkovany, no na svk zozenies maximalne caj ak chces vytazok v kapsulach budes musiet objednat zo zahranicia.

karl33

Matott- ty kde žiješ? Psychiater sa ho bude pýtať že kedy sa mu to spustilo, kedy si to začal uvedomovať a ak mu nepovie od čoho to zrejme má, tak psychiater to môže vyhodnotiť úplne inak a predpíše mu aj inú liečbu. Musí mu to povedať a nie na liečenie ho nepošle, neviem skadial si to nabral.

Matott

Choď psychiatrovi ale nehovor mi že si mal trávu , len že čo ti teraz je a on ti dá nato lieky , keď by si povedal že si mal trávu pokojne ťa môže poslať na protidrogové liečenie

bagramian

NoBrain
No ty tiez pises "dobre" rady. Ak si o tom este nepocul, tak u niektorych ludi, ktori maju nabeh na dusevne a psychicke choroby, moze aj jedna mala davka marihuany sposobit taketo stavy. Je aj dokazane, ze pravidelne uzivanie travy niekolkonasobne zvysuje u labilnych ludi moznost vypuknutia napriklad panickej poruchy, co uz je naozaj brutalna choroba. On mal malu davku, ale nie je navyknuty a ak mal na nejaku chorobu vysoky nabeh, je mozne aj to, ze mu to vyvolalo tieto stavy. A ak mu to neprejde, lekar je naozaj namieste.

nicollette12

NoBrain- vsak rad chlapcovi debiliny, nic si z toho nebude robit a potom co ked sa mu to zhorsi? Potom budes mudry?