Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

diva sa po inych

Príspevok v téme: diva sa po inych
mata124

S priatelom sme takmer tri roky. Ja mam 33, on 18 rokov. Zatial si rozumieme, v podstate sme za ten polrok este nemali vážnejši konflikt. No v poslednom čase mi neuniká to, že sa pozerá po iných ženách, keď napríklad spolu ideme po meste. Neústale obdivuje ich postavu, tvár, nemá problém mi to aj povedať do očí. Veľmi ma to trápi. Obávam sa, že mi je/bude neverný, alebo, že moja žiarlivosť nám zničí vzťah.

mata124

*Dospelý

Vek som uviedla zámerne, aby som sa dočkala rád príslušných môjmu a jeho veku. Človek sa vekom mení a to, čo by mohlo pomôcť mne, to by nemuselo pomôcť jemu...

mata124

Spoznali sme sa na jednom koncerte. Potom asi 3 mesiace sme boli kamarati, spoznávali sme sa až to prerástlo vo vzťah. Láska nepozná hranice, ani tie vekové...Typická slováč, len odsudzovať viete poniektorí. Ja by som skôr ocenila rozumné rady.

18-ročný muž je už DOSPEKÝ, nie dieťa, ako tu niektorí píšete.

lLily

jaja, no sak ja si to vsimla hned...taka zena by vek toho chalana a svoj ani nepisala, sak naco, ked sa riesi celkom ina vec

mozno schvalne alebo sa sekla

Jaja15

Inak Maťa buď si sa sekla v otázke veku alebo toho ako dlho ste spolu alebo si rovnako nevyzretá ako on....Ak ste spolu 3 roky, tak ty si musela mať 30 a on 15 ke´d ste spolu začali....To si si teda začala s uplným deckom, preto skôr predpokladám že celý tvoj príspevok je fikcia....Neviem si predstaviť 30ročnú mladú ženu ako si začne s 15ročným....keby mal 20 nepoviem ale 15???to mi pripadá choré

mamina73

Mňa by teda dost zaujimalo ako ste sa spoznali ked tam je ten vekovy rozdiel..co cakas od 18rocneho chlapca,to je este dieta.Nie je zrely na to si zacat s 33rocnou zenou (myslim) rozumovo na urovni..priprab sa na to ze vam to dlho nevydrzi a nabuduce skus hladat v blizsej vekovej kategorii

lLily

mne to pride z jeho stravny voci tebe dost agresivne, akoby ti tym daval najavo, ze si ta nevazi. Mozno ste sa v comsi nezhodli a on takymto sposobom "rebeluje". Vie vobec, ze ti to vadi?

Liliane

Vobec ti nezavidim takeho chlapa, 18r to je este dieta a dlho bude. Bud si na to zvyknes a pockas kym ho to neprejde, alebo hladaj v inych vodach. Na tvojom mieste by som volila druhu moznost. Je bezne, ze za chlap pozrie, ale aby ocumoval pripadne komentoval, je maximalne nevhodne a s takym muzom zostane iba zena, ktora si nevazi samu seba, alebo jej to je jedno

Jaja15

Maťa čo chceš počuť? Je jednoducho taký, scény to nevyriešia...Tým že je medzi vami dosť veľký vekový rozdiel - čím budete spolu dlhšie ti to bude vadiť viac a viac... Buď sa s tým zmier alebo to ukonči lebo ti to bude ubližovať....A nie je to len tým vekovým rozdielom medzi vami, toto by ti vadilo aj keby si bola od neho mladšia ty....ty už máš čo to za sebou - on je po škole - svet gombička....Mne to skôr pripadá že on je ešte decko-nevyzretý - jedna vec je úprimnosť a iná chovať sa tak že vedome ubližujem blízkej osobe(tebe)....Skús mu nenápadne urobiť to isté,napríklad ospevovaním nového kolegu...18-ročný chalan je jednoducho ešte decko, musí si určitými vecami prejsť aby dospel...