prosiim potrebujem poradit

Príspevok v téme: prosiim potrebujem poradit
mrZufaly

Dobrý den, prosim vas potrebujem surne poradit v jednej veci. Vstupil do mojho zivota totizto jeden obrovsky problem a netusim ako ho vyriesit. Uz si lamem hlavu nad tymto problemom dlhe minuty a nwm ako to vyriesit. Som zufaly a neviem co mam robit.. ide mi hlava vybuchnut uz z tolkeho premyslania nad problemom.. tatizto som sa zamestnal v jednej firme.. v jednom nemenovanom supermarkete nemeckej vyroby a mojou poziciou ma byt clovek ktory nacitava potravu pre cloveka z beziaceho pasa pre produkty potravinoveho pôvodu a pyta peniaze od ludi. A mojou ulohou je okrem ineho aj zdravenie.. a to dokonca ze setkych ludi.. od bielej farby az po rasy jediace bundasikov v gulašoch. Ale moje obavy a strach nesuvisia s rasovymi sklonami.. problem spociva v tom ze kedy mam prestat hovorit dobry den a zacat hovorit dobry vecer.. toto je vec ktora trapi moju dusicku viac ako cokolvek ine.. predstavte si.. jednemu zakaznikovy poviem dobry den a potom mi tam pride druhy a toho uz dobry vecer.. a on sa potom moze zacat trapit a moze sa citit menejcenny a siahnut si na zivot :( ludia poradte.. !!! co maaam robit ???? predstavte si to.. cely nateseny odchadzate z obchodu lebo ste si kupili parky v akcii a tesite sa na to ako si ich urobite a trz uvidite ze pokladnik povedal jednemu ze dobry den a vam uz ze dobry vecer.. nepokazilo by vam to den???? ludia prosiim moze sa tato vec stat prave vam.. prosiiiiim.. nemozem povedat ludom o 9pm ze dobry den.. ved ich to rani.. prosiiim ludia pomozte.. prosiiiiiim :(

Ipsik

Tak, a teraz som sa rozhodol, nie ako kretén, ale ako kráľ celej EÚ, vyjeb.te ich všetkých von. TOTO je moje definitívne rozhodnutie. Všetkých vyhodiť von. Ak nedáte na moju radu, budete trpieť. Dosť bolo utrpenia. Moji ľudia nebudú trpieť. A tých ostatných mám v pi.i.
Ja z vás nemám strach, vy mravce.
Ich hoffe, Sie haben es verstanden.

Ipsik

Mesačný princ, ty si príjemný človek, je tomu tak a bol by som klamár, ak by som povedal niečo iné. Mám ťa rád, ale nie ako chlap chlapa, tomu ver, že isto nie (už mám kočku). Ale o to mi na teraz neide. Zase, áno, zase musím počúvať tie isté reči, o tom a hentom, nebudem tu písať nič negatívne, ale bosou nohou by sa nemali robiť isté činnosti, to som len prebral ako citát, nie je to moja myšlienka. Nechcem to povedať priamo, ale niekedy človek nevie, čo robí, či už z takých alebo hentakých pohnútok, ok, pomsta, ale siahnite na to, čo je moje a potom so mnou nerátajte. Potom všetka sranda končí!!!
I hope THIS was the last TIME.

Klub

Ak mas tento preblem pridaj sa k nam kazdy mesiac mame zasadnutie klubu pokladnikov V4ky kde sa vacsinou riesia podobne zavazne otazky. A este len taka prihoda z mojho zivota pravidelne sa mi stava ze sa mi spoluobcania podravia cudzou recou tak im odzdravim v danej reci tiez ;)

Ipsik

Len kvôli tomu, že im povieš, že Dobrý Večer, tak máš pocit, že si siahnu na život? To už je riadna haluz, človeče:-) A trebárs na
Bielu Sobotu si im čo povedal, keď si pracoval?
Tak im povedz všetkým, že Guten Morgen, Grossmutter a bude to dobré a už sa viac nebudeš musieť trápiť. A ver mi, nikto nespácha samovraždu:-)

darius452

Je to velmi zaujmava otazka ale myslim si ze to zakaznici prežijú. Skus vystriehnuť chvilu ked nikto nebude na pokladni a tedy zmen pozdrav. Drzim palce nech si to nikto nevsimne. ;)