Nechcem ist na stuzkovu

Príspevok v téme: Nechcem ist na stuzkovu
C1

Viem je to este daleko som len druhacka ale uz teraz sa skladame. Nenavidim take slavnosti, nieje mi dobre na miestach kde je vela ludi a tie pohlady. Rodicia ma ale nutia a ked som im povedala ze nechcem tak nadavali. Proste ist musim ale viem ze keby nejdem tak to nelutujem. Sla by som namiesto toho radsej v noci s kamaratom von kde by bolo ticho a bol by tam len clovek ktoreho mam najradsej. Navyse som vychrtlina a s akné na chrbte, fakt si neviem predstavit obliect si saty. Kolko prosim vas asi tak trva oficialna cast? A nebude divne ked potom odidem? Skoda tych penazi, radsej by som ich niekomu dala ako vyhodila za taku blbost.

dobra rada

Tiež som najprv na stužkovú nechcela ísť, ale nakoniec som si to rozmyslela, a vôbec to neľutujem, mám na ňu dobré spomienky a super zážitky. Dobre sa tam zabavíš aj zo spolužiakmi aj s rodičmi aj s profesormi . Ver mi :) aspoň na tú oficiálnu časť by si mohla ísť.
A oficiálna časť trvá do polnoci.

Jaja15

Tiež si myslím že by si mala v skladaní sa pokračovať, o dva roky môžeš ešte zmeniť názor...Skôr v triede sa treba dohodnúť, aby sa tomu kto vopred povie že nepôjde vrátili vyzbierané peniaze....je to len záloha - nemal by to byť problém, skôr záleží čo všetko z toho chcete financovať...obvykle sa do toho zarátava aj jedlo za pozvaných profesorov, dar triednemu - tam by to bolo potom treba rozrátavať...treba sa dohodnúť so spolužiakmi čo s vyzbieranými peniazmi toho čo nakoniec na stužkovú nepôjde...

NemamMeno

U nás ani stuzkova nebola, taktiež som nechcel ísť takže mi to vyhovovalo a keďže sme boli chlapčenská trieda tak aj tak by si to nikto z nás nezobral na starosť.
Preto sme išli radšej na chatu kde sme si užili ďaleko viac ako na stuzkovej a vyslo nás to oveľa lacnejšie :)

emma2

Moja spolužiačka odmietla ísť na stužkovú a pred stužkovú sa jej všetky peniaze vrátili. Vybav si to aj ty tak, ale s rodičmi si musíš poradiť sama

hehe1

za dva roky mozes zmenit nazor o 180, neskladas za zo svojich predpokladam, tak si nerob hlavu z toho, co bude za dva roky :D