Ahojte.už dosť dlhu dibu mam problemy s akne.Robia sa mi take cervene male vyrazky s hnisom,niektore navrete ktore sa nedaju ani vytlačit.Ako keby vnutri pleti mam take čierne bodečky ktore sa nedaju ani vytlačiť.Skušala som už aj bielkovu a želatinovu masku no nič nepomohlo.čo pomohlo vám?alebo čo použivate?
Akné a čierne bodky
už viac ľudí y môjho okolia mi potvrdilo, že im pomohla masť Golden ointment na akne tak skús...☺
To čistiace mydlo je super, tiež ho mám doma. Modrá hlina neviem. je v každej téme tak mi to zaváňa reklamou :/ ale môže byť účinná.
Ja mám mastnú pokožku hlavne v lete a pred menzesom.. pomáha mi peeling - od Alverde, je taký jemnejší a nemám pocit, že si na seba dávam štrk.. aj AB malo svojho času dobrý čiastiaci gél - malo to konzistenciu medzi peeling a gél, také hrudkovité, ale účinné. Neviem, či to ešte majú, ja už totiž do klasickej drogerky chodím veľmi veľmi málo (prešla som na prírodné veci). Aaa ešte mám čistiaci gél od Biodermy. Bol drahší asi 16e, ale je to veľké balenie a vydrží mi. Toto nejak všetko striedam, keď je najhoršie... snáď som niekomu pomohla
Na akne je dobre mydlo!
Na cierne bodky neviem poradit, ale na akne je super vec modra hlina od sibircanky.
mne nepomohli žiadne čistiace gely ani micelarne vody čierne bodky a mastná pleť to je môj problém.-odkaz odstránený- začala som používať toto čistiace mydlo.Dám si ho na malú kefku a tak si čistím pleť.Už ich mám menej ako som mala a netečie mi už kopec mazu z tváre