Cvicim ocne cviky uz 2 mesiace ,vsade sa pise ze to zlepsuje zrak...ale mne to ani trocha nepomohlo zlepsit zrak...mozno ze sa mi to nebude zhorsovat ked to budem cvicit ale ja chcem aby sa mi zlepsilo...pretoze ja uz naozaj vidim iba na citanie ostatne je rozmazane.Co mam robit,ked chcem zlepsenie zraku?? A ak mam zhrbeny chrbat a aj krk mam taky ze mi tam praska tak to nema nieco spolocne s tym zrakom? Je tam nejaka moznost ze mi to este pomoze??
Co mam robit
Prečo sa tak bojíš okuliarov? :) Nevravím, že netreba skúšať aj iné veci - ako napríklad tie cviky, strava, celková životospráva atď.- ale ak vidíš rozmazane tak treba počas toho nosiť aj tie okuliare. Ak si dobre vyberieš, budeš v nich vyzerať výborne a stanú sa súčasťou tvojho outfitu. A k tomu taký malý benefit - svet bude oveľa krajším a detailnejším ;)
To je hrozne ..nechcem nosit okuliare
Achhh
neviem o tom, ze by to malo na taketo nieco pomcot
A co ine ?? Vitaminy na oci nepomozu? Ja nechcem byt kratkozraka ..daj si do googlu ocne cviky a uvidis.
IPS skus vygooglit ocna yoga..
a k topicu,, ked spominas, ze mas problemy aj s chrbticou tak mi to hovori, ze nebude problem "iba" v ocnom svalstve
checkni si zivotospravu,, strava, sedave zamesnanie/doma comp telka?? .. kolko pohybu mas,, ako si na tom co sa psychiky tyka,, vsetko ovplyvnuje tvoj zivot
Idem spať, kašlem aj na meteority, stále nejaké hlášky o možnom dopade. Keď bude ten šuter padať, tak sa uhnem a dám si zajaca na mrkve, aby som ho aj na budúce hneď zbadal.
´brú Bella!
Ak nezabralo jedno, tak zaberie to druhé. Uvidíš. Držím ti palce!
Čoho sa podľa teba najviac bojí pán Mrk.ička? Myslíš, že zajacov?
Očné cviky? Aj také niečo existuje? Mne radili v mladosti jesť mrkvu. A ako sa také cviky cvičia, ak sa ťa môžem opýtať? Ja si to neviem živo predstaviť a keby že som si to vedel predstaviť, tak by sa to nestretlo isto s pochopením:-) Vyskúšaj ešte niečo iné. Hádam niečo zaberie.
No?