Zenaty chlap

lLily

syndrom, no ved to....okrem toho je uz namotana

nie kazdy je stavany na take "krive" vztahy, podaktorym z toho moze riadne prepinat

lLily

co ja viem, kludne mu rozvart rodinu, sak ked si s tbeou zacne, tak ta rodina nestala za nic, no blba sprava je, ze ani on nestoji za vela, ked si taku zalozil. Tu nemas v podstate co stratit, len sa nesmeis citotov zainteresovat....ale jak sa to robi, ti neporadim, ide totiz o tvoje vlastne svedomie a pudy.

WHISPER

to zálezí od toho čo by sa páčilo tebe keby ty si bola jeho zena... a nejaka stetka by ho chcela uloviť...
len preto ze ju momentálne svrbí..
a teraz si v role tej druhej a rozhodni sa...
okolo mna chodi vela zadanych, zenatych, co by stáli za hriech, dokonca v práci mám kolegu-zenateho (čo už) ktorý robí v inom sektore ale stále ked ide okolo sa pri mne zastavi, vyzleika ma pohladom...obtrie sa o mna, pohladká mi chrbát... a take tie prejavy... ale zena rozhoduje o tom či to nechá zájsť dalej...!
stále ked na mna prídu hriešne myslienky predstavím si jeho zenu a jeho dieta→ to znamená rodina! a to ničiť nebudem!!!
a tak len v noci o nom občas snívam...
a tam to končí...
ked suka nechce pes neskočí..!

Mesačný princ

Prepáč, ale ak sa toto pýtaš na fóre, tak chudák chlap. Či už je ženatý, alebo by bol slobodný.