Ahojte,
niekolko mesiacov pozorujem,ze sa mi velmi poti chrbat,ale len v oblasti krizov,takisto mi neustale na tom mieste naskakuje husia koza. Rano sa budim kvoli palivemu tlaku v bokoch,mam pocit ze viac na pravej strane.Tento tlak sa pocas dna stupnuje a prichadza akoby v navaloch. Celkovo mam divny pocit,lebo mi je len bud zima alebo moc teplo. U doktora som bol,robila testy z krvy aj moč. Takisto urolog na sone nic nezistil. Mohli by to aj napriek tomu byť oblicky?
palivy tlak v bokoch,krce...su to oblicky?
s pohybom sa tie tazkosti nijako nemenia. najhorsie je to pocas sedenia,vtedy sa mi az tazko dycha. inak odkedy to zacalo mi prestalo chutit jest,resp. mam pocit ze tu potravu nemam kam dat. nezvracal som. zabudol som spomenut este bolest hlavy,ktora s tym nejako tiez suvisi.
Ahoj, ak bolo SONO a iné vyšetrenia v poriadku, tak asi to z obličiek nebude. Ale môžu to byť aj iné veci, ako napríklad od chrbtice, ženy môžu mať ťažkosti od ženských vecí. Do tej oblasti sa môže prejaviť aj problém s tráviacim ústrojenstvom. Je toho viac. Ale ak bolo SONO v poriadku, a stále to pretrváva, treba pátrať ďalej. Možno práve tá chrbtica. Mení sa to pri pohybe? Alebo sú aj iné príznaky, pocit na vracanie, vracanie, hnačky, bolesť brucha .... ?? Niečo je aj tu napísané zdravoteka.webnoviny.sk , možno pomôže. Ale ak to pretrváva, treba pátrať. Lekár vie nasmerovať na iné vyšetrenia...
Veľa zdaru, prajem pekný večer
keby to boli oblicky...tak na sone to urolog uvidi...