Čo si myslíte o zoznamkách?
Je to dobrý spôsob? Máte s tým skúsenosti alebo poznáte niekoho kto s tým má skúsenosti? A teraz mám na mysli zoznamky v pravom zmysle slova (žiadny facebook, pokec a podobne)
Napadlo ma, že skúsim sa zaregistrovať na zoznamke a niekoho si takto nájsť, lebo v "nevirtuálnom" priestore sú moje šance fakt mizivé... buď niekoho chcem ale už niekoho má, alebo ja chcem a tá druhá nechce... alebo mňa chce niekto ale zas ja nechcem.... a nemám ani moc príležitostí sa zoznamovať, reálne poznám možno tak 5-6 ľudí, ale inak to sú všetko len "obchodné kontakty" s ktorými sa bavím len keď je niečo treba (ak chápete).. do konca aj moja rodina je len taký obchodný kontakt, skoro celý rok sa nevidíme a keď sú sviatky tak sa len navštívime alebo zavoláme ale inak nič... takže nemám žiadnych známych ktorí by ma mohli zoznámiť...
A oslovovať niekoho vo vlaku alebo niekde v knižnici, na to ja nie som, ja som trémista a keď mám osloviť niekoho kto sa mi páči tak hneď je to na mne poznať...
Ale zas na druhej strane počul som že na zoznamkách sú úchyláci a zúfalci a teda že človek ktorý je na zoznamke je považovaný za chudáka, za zúfalca, lebo nie je schopný si nikoho nájsť "normálnou" cestou... bojím sa, že by sa to o mne nejakí známi dozvedeli a začali by si o mne šuškať aký som chudák (oni sú veľmi tradične založení).
Tak neviem, som zmätený.... Nechcem si pokaziť svoju povesť.. Mám teda radšej čakať až to príde keď to najmenej čakám, alebo sa zaregistrovať a hľadať takto?
Ale keď zas vidím tie profily niektorých chlapov čo tam sú tak ma to odrádza, lebo tam sú takí čo majú mercedesy, oblečení v saku, úspešní, dobre zarábajúci zarastení chlapi v strednom veku... proti takým nemám žiadnu šancu :/ neviem čo mám robiť, rozmýšľam aj nad tým, že sa na to úplne vykašlem..
Aj to je možnosť, vykašľať sa na to.. som (relatívne) ešte mladý, 23r, tak ešte mám celý život pred sebou, dnes sú v kurze stále aj chlapi čo majú okolo 40 rokov (aj keď to asi majú o dosť ťažšie, to chápem).
Takže mi vychádzajú 3 možnosti:
1. Zaregistrovať sa na zoznamkách a hľadať takto
2. Neregistrovať sa a čakať na príležitosť v reálnom svete
3. Úplne sa na to vykašľať a odložiť celý partnerský život na neskôr, keď budem ako-tak zabezpečený.
Čo by ste mi poradili?