Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zoznamky -áno alebo nie

Príspevok v téme: Zoznamky -áno alebo nie
usher441

Čo si myslíte o zoznamkách?

Je to dobrý spôsob? Máte s tým skúsenosti alebo poznáte niekoho kto s tým má skúsenosti? A teraz mám na mysli zoznamky v pravom zmysle slova (žiadny facebook, pokec a podobne)

Napadlo ma, že skúsim sa zaregistrovať na zoznamke a niekoho si takto nájsť, lebo v "nevirtuálnom" priestore sú moje šance fakt mizivé... buď niekoho chcem ale už niekoho má, alebo ja chcem a tá druhá nechce... alebo mňa chce niekto ale zas ja nechcem.... a nemám ani moc príležitostí sa zoznamovať, reálne poznám možno tak 5-6 ľudí, ale inak to sú všetko len "obchodné kontakty" s ktorými sa bavím len keď je niečo treba (ak chápete).. do konca aj moja rodina je len taký obchodný kontakt, skoro celý rok sa nevidíme a keď sú sviatky tak sa len navštívime alebo zavoláme ale inak nič... takže nemám žiadnych známych ktorí by ma mohli zoznámiť...

A oslovovať niekoho vo vlaku alebo niekde v knižnici, na to ja nie som, ja som trémista a keď mám osloviť niekoho kto sa mi páči tak hneď je to na mne poznať...

Ale zas na druhej strane počul som že na zoznamkách sú úchyláci a zúfalci a teda že človek ktorý je na zoznamke je považovaný za chudáka, za zúfalca, lebo nie je schopný si nikoho nájsť "normálnou" cestou... bojím sa, že by sa to o mne nejakí známi dozvedeli a začali by si o mne šuškať aký som chudák (oni sú veľmi tradične založení).

Tak neviem, som zmätený.... Nechcem si pokaziť svoju povesť.. Mám teda radšej čakať až to príde keď to najmenej čakám, alebo sa zaregistrovať a hľadať takto?

Ale keď zas vidím tie profily niektorých chlapov čo tam sú tak ma to odrádza, lebo tam sú takí čo majú mercedesy, oblečení v saku, úspešní, dobre zarábajúci zarastení chlapi v strednom veku... proti takým nemám žiadnu šancu :/ neviem čo mám robiť, rozmýšľam aj nad tým, že sa na to úplne vykašlem..

Aj to je možnosť, vykašľať sa na to.. som (relatívne) ešte mladý, 23r, tak ešte mám celý život pred sebou, dnes sú v kurze stále aj chlapi čo majú okolo 40 rokov (aj keď to asi majú o dosť ťažšie, to chápem).

Takže mi vychádzajú 3 možnosti:

1. Zaregistrovať sa na zoznamkách a hľadať takto
2. Neregistrovať sa a čakať na príležitosť v reálnom svete
3. Úplne sa na to vykašľať a odložiť celý partnerský život na neskôr, keď budem ako-tak zabezpečený.

Čo by ste mi poradili?

daisy232

strasne zalezi nato na koho natrafis vsetko je to o ludoch ja som mala frajerov cez zoznamku skusit to mozes a nechapem preco ti tak zalezi na tom co si myslia tvoji znami aj tak navonok je kazdy mily a taky ako spolocnost vyzaduje ale mysliet si moze o tebe uplne nieco ine... ludia budu na teba mat vzdy nieco dolezite je ale aby si to neriesil a aby si bol stastny ty :)

Skuus

Skus to nemas co stratit.
Ja som sa s mojim priatelom zaznamila prave na zoznamke.
Co sa tyka muzov v oblekoch pri drahych autach a ze pri takych nemas sancu (tvoje slova) tak to si vobec nemyslim. Zalezi ako dievca hladas. Ak normalne dievca, tak take si ta vsimne aj bez toho. :) Mas 23 rokov si mlady chalan tak si tam daj fotku, kde sa sam sebe pacis, kde si usmiaty. Pripadne, ak mas rad nejaky sport, alebo mas nejaku zalubu pridaj tam aj takuto fotku. Ked budes na fotkach posobit sympaticky a ze mas aj nejaku sportovu alebo inu zalubu je to super.
Ja osobne som sa zoznamila cez aplikaciu Tinder. Vyhoda je, ze sa zoznamujes len s ludmi v tvojom okoli a teda sa mozete aj lahko stretnut ak si sadnete. Taktiez si mozete pisat len ak su sympatie na oboch stranach, takze ani ty nebudes musiet mat pocit ze "otravujes" dievca, ktorej sa nepacis a naopak.
Ak z toho nic nebude nevadi, lebo si mlady a niekoho si skor ci neskor najdes aj bez zoznamky. :) Ale podla mna stoji za to to vyskusat.
A vobec nie je pravda ze su tam len zufalci. Ja som si to tiez myslela a preto som sa dlho tomu vyhybala. Ale pravda je, ze tam dnes najdes velmi fajn ludi, ktory len napr. nemaju cas sa zoznamovat v "beznom svete", lebo maju vela prace, alebo sa proste pohybuju stale v tom istom okruhu ludi a kamaratov. Samozrejme, tak ako v beznom zivote aj tam najdes kadekoho, ale uz podla fotky a prvych napisanych viet vies vela spoznat a pretriedit si, kto moze byt fajn a kto nie.
Drzim palce:)

spageta_01

ahoj,

zbytočne dlhá úvaha. V dnešnej dobe sú zoznamky úplne bežnou formou zoznamovania. Aj ja som tam a vôbec sa za to nehanbím. Tí, čo sa tomu smejú sú väčšinou staromódni so skostnatenými názormi. Takže nerieš čo si myslia druhí, oni nežijú tvoje život. Choď do toho nemáš čo stratiť :)

osol

naco dopredu taketo uvahy. neskusis, nebudes vediet. kamarat sa zaregistroval na prvej, ktora mu vyskocila a uz si pise s dvoma babami kazdy vecer, akurat, ze su daleko. dal si tam aj fotku, aj tie baby tam mali foto.

Mesačný princ

Choď na autosalón, odfoť sa pri nejakom peknom aute, alebo na ulici tiež nájdeš. Následne choď do nejakej lokality, kde sú vily a odfoť sa pri nejakom honosnom zámočku :D

Myslíš, že tie fotky tých ľudí na tých zoznamkách sú reálne?

A ak ti viac záleží na nejakej povesti, tak sa nikde neprihlasuj.
Aj keď neviem celkom čo tá ,,povesť,, vlastne je. Nikdy som nič také nemal :D