Co vam najviac zabralo na NADMERNE vypadavanie vlasov?

Príspevok v téme: Co vam najviac zabralo na NADMERNE vypadavanie vlasov?
bez vlasov

Ahojte,

prosila by som o radu ludi, ktorym nadmerne padali vlasy a podarilo sa im to nejako obmedzit ci zastavit?
Mam 30 a vlasy mi padali a padaju vzdy, ale naozaj ich nemam vela a za 10 rokov nebudem mat ziadne! Ani moja mamia nema nic moc vlasy, ma 55 a kutiky ako Mickey Mouse, fakt vysoke...moja babka z nas mala najlepsie vlasy a ta uz nema takmer ziadne, takze ano, aj genetika tu hra velku rolu...
Napriek tomu sa pytam, je nieco, s cim sa to da korigovat?
Kazde rano zacinam skoro ovocnym turmixom z cerstveho ovocia, jem med, pel...no aj sladkosti, jasne :), ale nezdravujem sa extra nezdravo, skor naopak, takze ktohovie...

denisaf

ja som toto iste mala tiez a zabral mi revalid a na posilnenie vlasov treba este brat vitaminy b najlepsie b komplex... ale ako tu uz bolo spomenute treba sa dat vysetrit hlavne stitna zlaza a gynekologicke na hormony.. a aj strava robi svoje... jedz orechy,ovocie, zeleninu, ryby ovsene vlocky... bohuzial vlasy chcu dlhodobu liecbu a vyzivu tu sa zial neda spravit zazrak zo dna na den ale treba byt fakt trpezlivy... a dat si porobit vysetrenia...

WHISPER

tam kde nezaberie revalid co je liek... tam uz len lekár pomoze...
endokrinologia, gynekolog, ci su hormony OK,..
tiez je od koznej super vodicka Alpicort F, to zabera aj pri padani vlasov koli hormonalnej nerovnovahe...
...alebo ked uz ani to nepomoze tak sa zmieriť s genetikou..

vlasy potrebuju dlhodobu starostlivost nie len ze po prvom pouziti pripravku cakat zazrak..
ja použivam dlhodobo vsetko mozne na ne, z vonku, zvnutra...
momentalne mam zihlavovu vodu Luna (Alpa) za 120ml 1,29€ :-)

dievca61

Mne vypadala na jesen asi polovica vlasov, hlavne po umyvani.. Teraz mi padaju, ale len trochu. Vypadali mi hlavne po bokoch a uzivala som aj lieky proti vypadavaniu a nic nezaberalo.. Ale potom som si kupila zazrak Neocapil a po2 mesiacoch mi uz bolo vidiet vela novych vlasov a zastavilo to to nadmerne vypadavanie :) ale treba davat pozor, aby to nestekalo po tvari a neprekracovat davku,pretoze z toho moze zacat rast ochlpenie..