Dobrý deň, chcem sa vás spýtať o radu. Mám 18r, doktor mi diagnostikoval dráždivý( hyperaktívny) močový mechur. Ide o to že som náchylný na prechaldnutia a nesutále mám nutkanie chodiť na WC a často močim a aby toho nebolo málo tak aj predčasne ejakulujem či už pri masturbácii alebo pri sexe. Užívam také tabletky ktré to nutkanie len tlmia čiže to až tak moc nepomáha. Viete mi nejako poradiť čo by som mal vyskúšať?
Dráždivý moč. mechúr
Vraj je možné, že to nutkanie na wc máš aj v hlave.
pravdepodobne tu nejde o mechúr,ale o obličky-preliečiť ich,akupunktúra
ked mas zapal a caste nutkanie na mocenie, neskusal si wobenzym? Ked som mala casty zapal mocovych ciest, pomohol mi.
Co je to presnejsie to FLP? A co by ste mi doporucili este? Tie brusinky som skusalsi no nejakoneboj nepomohlo
Na ochorenia močového mechúra sú veľmi účinné produkty od FLP. Nastavuje sa liečba podľa konkrétneho zdravotného problému. Samozrejme liečba je odporúčaná a odkonzultovaná s odborníkmi. Určite by však pomohol brusnicový gel a čaj, príp. nejaké výživové tablety k tomu :)
Nazdar trpim podobným nie čím. A to som nachytal v nemecku na stavbe ... mocove cesty a podobne ..
Pomaha mi urologicky caj skus ho pit co najčastejšie + brusnice.
Ked som nadrzany tak tiez priatelka ma chyti za vtaka a uz je cely mastny je to nepriemny pocit + na to ci tim ako keby som uz mal curat a ak tak cvrknem len par kvapiek ... ako tak mi pomaha ten urologicky caj a brusnice ak by si vedel o lepsej rade daj mi vediet na email fosokol@azet.sk