Nemôžem si zvyknúť :(

Príspevok v téme: Nemôžem si zvyknúť :(
Katty 177

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či je normálne, že som si ešte stále nezvykla na novú strednú školu už je zachvilu koniec skolskeho roka a ja nie a nie si zvyknúť som z toho nešťastná. Veľmi som tam chcela ísť, ale teraz to ľutujem prestup už nie je možný. Aj keď sa snažím zvyknúť si a zapadnúť tak sa mi to nedari. A vzdy sa nejako strapnim a niečo popletiem.Mate niekto podobnú sk skúsenosť? :)

Katty 177

Ahoj Menoo :)
Veľmi ti ďakujem za tvoj príspevok inšpiroval ma no veľmi som nepochopila ako si vlastne vytvoriť ten vzťah s anjelom ?

Katty 177

Ahoj Menoo
Veľmi ti ďakujem za tvoj príspevok inšpiroval ma ,ale velmi som neporozumela tomu ako si vytvoriť ten vzťah z anjelom alebo niečím iným?

menoo

ahoj Katty 177

je to anjel :_) resp. funguje to tak, ze najskôr s niečím (a fakt dobre s anjelom) si človek vytvorí vzťah.
akonáhle tvoríš vzťah s ľahšou bytosťou, ona ti pomôže

uvediem príklad: dneska by si venovala trochu času anjelovi. za pár minút sa aj tak vyrozprávaš a resp. zistíš, že aj keď nevieš tak tá bytosť ti pomáha

v tom spočíva radosť zo vzťahu, že nás udržuje živých :) to vždy :)

je to akoby "život" prebehol znovu , ale za sekundu a sme teraz tu ... to je na tom také krásne, že človek s ľahkosťou pokračuje v živote :_)

v tom kľude ľahko uvidíš svoju prítomnosť, možno aj kúsok budúcnosti. uvidíš pekne svoju prítomnosť, lebo je slobodná ... zmení sa prístup ako keď je človek napr. dlho hladný a potom zrazu fastfood - človek vôbec nepotrebuje jesť - potešíme sa z cesty, posmejeme, poplačeme a nastane kľud :)

potom preeesne zistíš napríklad že chceš byť v kolektíve obľúbená, že máš viac spoločného so spolužiačkami, že ťa baví to a to .. je to akoby tá ľahkosť, ktorá ti umožní plynúť ďalej :_) v tom je krása toho života. je to niečo na štýl či potrebuje človek nové telo alebo nového ducha :) telo jedno už máme, potrebujeme zmeniť pohľad na život a vzťah, radosť k nemu :) kde sú dvaja je hned veselsie.

"vyhoda" vyssich bytosti je ze prinasaju veci jednoduchsie, priamociarejsie akoby.. je to nieco na styl ked clovek pozna ciel a cestu, ide sa lahsie .. dokonca ked clovek presne vie co chce, je to skor otazka casu ako otazka realnosti.

urcite viac zabavy a viac radosti :_) aj mozno radost v kolektive, mozno rovnako radost aj tvoja ... akoby co si clovek vybera, k tomu clovek nadvazuje vztah .... cize za 1 tyzden od teraz, kazdy clovek co robi, k tomu si vybude vztah .... a dobre je vztahy "aj menit" ... ale mne z mojej skusenosti pomaha ovela viac "byt živý" ... čiže aj mať stare vztahy, aj vytvarat nove....

zivot presne vie co je najlepsie .. preto treba vytvorit vztah :D je to nieco ako mat v miestnosti lampu ale zhasnutu .. treba prosto ist a zapnut svetlo ... aaaa pokial clovek zije thak budeme musiet zit tak ci onak! :D cize volba zivota je skor ako zit :D preto potrebujeme vztahy aby sme povytvarali vazby s tym co mame radi a potom sa clovek kazdy den budi a velmi sa tesi aky zivot bol skvely,aky zivot JE skvely a aka krasna buducnost nas caka :_)

urcite je to vztah s anjelom .. ak ti to pride blbost tak kludne s hocijakym clovekom / zvieratom / s hocicim prosto :D musis najst daku radost aby ju clovek mohol opakovat :)

ale fakt, gro zivota je byt zivy :)