Dobrý deň potrebujem poradit...Na ľavom stehne mám opakujúci sa červený svrbivy flek trvá to už 8 mesiacov a nič nan nezaberá neviem ako dalej.
Kožná alergia
Myslíte že by to mohlo byť z toho ?,ako mám postupovať??Zatiaľ nikto nevedel povedať z čoho to je som stoho už na nervy .....Beriem aj doxihexal a nič nezabera
Myslíte že by to mohlo byť z toho ?,ako mám postupovať??Zatiaľ nikto nevedel povedať z čoho to je som stoho už na nervy .....Beriem aj doxihexal a nič nezabera
V Tvojom prípade by sa jednalo o alergiu na butylfenolformaldehydové živice.
Ak máš podozrenie na alergiu z lepidla, potom musíš vyhľadať dermatológa, nie alergiológa!!!
Ahojte, mám alergiu na nejakú látku v robote, možno na lepidlo a som celá vyházdaná. Chcela som sa opýtať, že ak by mi alergológ zistil na čo konkrétne tú alergiu mám a dal by mi lieky alebo niečo, či by bolo bezpečné tam zostať, s tým že by som brala tie lieky, že či by sa mi to stále vyhadzovalo keby som s tým v kontakte? Aj keď asi každý deň piť lieky na alergiu nemožem, neviem.. niekto?
Zatiaľ ma nikdo neposlal na alergologiu
Nie si alergička? Berieš nejaké lieky, doplnky stravy?
Vraj to nieje mykotickeho pôvodu
Nemám žiadne domáce zvieratko,fuu masticiek bolo neúrekom aj antibiotiká a stále sa toho nemôžem zbavyt
Nemáš doma mačku? Aké masti ti už boli predpísané, aj nejaké antimykotiká?