neviem na čom som

Príspevok v téme: neviem na čom som
vanes10

Ahojte, prvýkrát v živote píšem niečo takéto, mám toho v hlave veľa a jediný spôsob ako sa aspoň trochu vyventilovať je Vám tu napísať môj príbeh aspoň v skratke :) Predom poprosím drzých a hnusných ľudí aby sa držali stranou a nepísali blbé reči, samozrejme kritiku prijímam ale reči čo su pod úroveň písať netreba .
Zoznámila som sa s jedným chlapom cca pred 3-4 mesiacmi, náš vzťah sa začal vyvíjať celkom pekne, randenia, sem tam vyletik alebo len posedenie u mňa či u neho doma. Bol po rozchode a stale vravel ze on sa uz nechce zamilovať ale pritom jeho reči a konania vraveli opak. Mal naladu, kedy vyznaval city a zase taku v ktorej som radsej bola ticho. Je omnoho viac dominantny ako som ja, doteraz som sa velmi s takou dominanciou nestretla. Bola som odcestovala pisal mi aj volal do zahraničia. Zrazu sa mi prestal ozyvat, ale volali sme spolu cca 2-3krat do tyzdna a naozaj len semtam sme sa stretli aj to nie umyselne. Vtedy sme sa tvarili ako keby sa nic nestalo, ako keby sme najlepsi kamarati no po odchode sme sazase ani jeden neozvali. Potom sme sa ani jeden neozvali dva tyzdne. Pochopila som že uz ani nie je co zachranovat, ze proste stratil zaujem. No predvcerom sa stretol s mojimi už aj jeho kamaratmi a vypytoval sa ich kde som, prečo niesom s nimi a podobne narazky. Dost vyzvedal a vraj mu vobec nebolo jedno ze o mne nikto nic nevie , ze kde som a s kym travim cas. No neozval sa ajtak. Dnes mi zavolal že pride ku mne ci moze, povedala som ze nevidim v tom velky zmysel ze naco predsa len sme uz prerusili kontakt, no nepovedala som mu viac len to že či niečo potrebuje a vlastne že načo, povedal že len tak kusok. Neuverite on prišiel aj so svojim otcom, o ktorom mi stale vela rozpraval ale bol v case kedy sme spolu zacinali dlhodobo odcestovany. A zrazu mi stali pred dverami obidvaja, poviem vam ze lepsieho cloveka ako je jeho otec som nestretla, ide o to ze cely cas sa aku mne dotycny (chlap) spraval milo hral sa mi s vlasmi , ozyval sa ku mne ako keby nic , ako keby sme sa nikdy neprestali baviť, uz naozaj nechapem , načo to bolo dobre , aj ked som sa v spolocnosti oboch citila dobre. Proste nepochopitelne ze sa s niekym nebavite on sa ozve ze ide k vam a s jeho otcom. Odisli a zase sa neozval, k čomu je toto dobre ? Dopocula som sa ze uz vypisuje jednej inej babe, no neviem možno hej možno nie. Tiež je fak že o 2 mesiace ide preč na 4 mesiace a mozno sa nechce viazať alebo už naozaj neviem čo , myslím si že uz ja som cela mimo. Kto to docital az sem tak rešpekt, len by som rada vedela čo by ste robili vy, s nims a o tom velmi nemam kedy porozpravat narovinu a narazkami cez telefon nic nepochopi. Proste neviem, nemozem cakat na niekoho kto nevie čo chce, tiež by som mala rada vztah ale nie toto co on robi ze aj ked niesme spolu musi vedieť ze nikoho ineho nemam. Prosim len o ludsku radu alebo prejav proste o to , čo vas napadlo medzi čitanim. Ďakujem a pekny den, večer, noc, rano :)

Mesačný princ

A možno chceli se, ako otec so synom - do trojky...svet je divný.

Ja by som sa ho na toto opýtal. Ak by som sa s niekým rozišiel a dotyčná by mi zaklopala na dvere a doviedla si mamu, tak neviem čo by som urobil. Ale určite by som sa spýtal prečo sú u mňa a pozrel by som sa pre istotu do zrkadla či som nepil.

kiddo

Kaslat nanho, moj zivot chcem stravit lepsie ako lustenim toho, co je za spravanim chlapa, ktory sa ku mne sprava ako sa mu zachce. Si zufala?