Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

želám si aby boli všetci šťastný

Loooooool

Jatt sry ale musis mat riadne nudny zivot ked riesis dokonca aj nadpis temy z coho ma byt zlozeny. Ak sa nudis chod radsej von

menoo

ahojte divocina1

pekne slova som na to pocul a zneju "Boh nechava svojim tvorom moznost spoznat zivot s nim/bez neho."

jednoduchsie povedane: to ze je volba v tomto zivota to asi vyzera ze tak prosto je : clovek moze vytvarat zlo aj vytvarat dobro.

odpovedou je, spatna vazba, tzv. skusenosti: aky moj zivot bol ked som bol dobry VS aky moj zivot bol ked som bol zly.

preto je to aj otazka na kazdeho z nas: zivot uz pozname daky ten rocik uz zijeme hehe .. ked sa teraz luskne a znovu si clovek vybera co bude zajtra/pozajtra popo atd .... co si vyberieme ? ;_)

toto je taky celkom paradox, ze zivot je proces, ktory sa tvori a spoznava v jednom a tom istom case.

napríklad mne pride velmi mile ze vsetkym prajes aby sme boli stastni, aj my ti prajeme veeela seeetkeho dobrého, vela radosti zabavy pohody rodinky cestovania robotky skoly priatelov susedov seeeetkeho dobreeeeho velkou lyzicou rovnako aj skromnosti ^^ :)

Jatt

Text úvodného príspevku každej založenej témy (nielen) na tomto fóre by mal byť zložený z dvoch častí: opis problematiky načrtnutej v nadpise tej-ktorej témy a otázku, prípadne viac (maximálne tri) otázky týkajúce sa danej témy. Ani jedna z uvedených častí nie je obsiahnutá úvodnom príspevku témy, preto ju nahlásujem.

Ipsik

Ach, divočina, divočina, vieš, niektorí nie sú šťastní, ani keď majú neviem čo, čiže by bolo asi zbytočné riešiť ďalšie jemné nuánce tejto komunikácie. A ako ti ide hra na gitare? Ani si mi neodpísala, kopla si si do mňa ako do psa:-(, ale v poriadku, odpúšťam ti. Kontakt si na mňa zisti (neboj sa) a potom si zahráme riadne šialene (smells like teen spirits bude ako prvé). Ďalej isto nepôjdeme a nebudeme robiť nič, čo nie je v súlade s morálkou. To si musíme sľúbiť už hneď na začiatku, na začiatku nášho vážneho vzťahu, s ktorým aj keď nechceš, tak vopred súhlasíš.
Ja ti to sľubujem, že minimálne týždeň vydržím:-)
Give me hope Joanna:-)
www.youtube.com

kiddo

Pretoze stastie zavisi od vnutorneho rozhodnutia. A to dokaze malokto. A malokto sa aj o to snazi. Stastie neprichadza zvonku.