MOZE VEDIET CI JE TEHOTNA ??????

Príspevok v téme: MOZE VEDIET CI JE TEHOTNA ??????
pomoc

Moze sa zistit ci je dievca tehotne po 3/4 dnoch od kedy sme boli????? bola u gynekologa povedal jej ze nevie urcite je to mozne??? mali sme kondom a nespravil som sa do nej ani nic...

a este kolko stoji priblizne :-( potrat :-( je mlada a nechcem jej pokazit zivot takze to musi ist prec bohuzial plss pomozte je to surne

hm

videl si niekedy potrat chlape ? prepac, ale muzov s takymto nazorom by som dala vykastrovat.. po styroch dnoch sa oplodnene vajicko zacina zahniezdovat, takze sa t oeste neda zistit. ten tehotensky test sa robi 5 dni po pohlavnom styku. cim neskor ho ale spravite, tym viac mu mozte doverovat. aj tak si myslim, ze dievca len spanikarilo..

mko

nie urcite som nezartoval myslim to vazne s potratom viem ake to je svinstvo a budem si to vycitat ale nechcem jej pokazit zivot ani sebe a hlavne ide o to male ved nema ani skolu ukoncenu este a po financenej stranke to tiez nepripada do uvahy

pomozte

ethel ved prave mne sa tomu tiez tazko veri ze tak skoro na to prisla aale ako nechcem to brat n a lahku vahu..
len dufam ze to neje dajaky jej trik aby si ma priputala