Ahojte. Mam 17 rokov. Stala sa mi taka vec ze pred 3 dnami som mala 1x sexualny styk. Chalan sa do mna neurobil ale bolo to tesne nahodou vytiahol vtedy ked dosiel k orgazmu. Nemal kondom. Ja som sa zlakla a pytala som sa ho ci to stihol. Tvrdil ze ano ake kedze som nemala pocit ze to hovori velmi presvedčivo, tak som sa isla umyt. Potom isiel aj on sa utriet aby sme vedeli pokracovat. Menstruacia mi podla spravmosti ma prist za 2 dni ale mam predlzene cykly a nemam preavidelnu menstruaciu na nu sa nemozem spoliekat ze mi pride na cas. Mam strach aj ked je tam velmi mala pravdepodobnost.clanky co som citala o tomto ma velmi neupokojili tak sa chcem spytat na hocijake rady alebo skusenosti co mate aby som vedela co robit alebo ako sa zachovat.
Sex bez ochrany
Pred a po sexe obaja vycikat a riadne umyt. Ziadne, ze si ho utrel !
Suhlasim, ze sex s kondomom je nanic. S nim som mala take bolesti a vobec som si ho neuzila.
Ale to vyzaduje staleho, verneho partnera a vysoky stupen dovery.
S cudzimi chlapmi spavaj jednoznacne s kondomom. Najlepsie vobec.
Ci si, alebo nie si tehotna my nevieme a hadat nebudem.
Sex s kondomom je riadne nahovno. Clovek chce citit svojho partnera a nie nejaku gumu.
Sex je na plodenie deti.
Staci vediet trosku viac o ludskom tele :) Otehotniet nie je az take strasne jednoduche ako si mnohi myslia. Zena je plodna len par dni do mesiaca. Ci si bola zrovna plodna (nepoznam tvoj cyklus), to neviem, ale pokial sa muz do teba neurobil, nemas z coho otehotniet, kedze spermie nemaju daku carovnu moc a nevedia sa same dostat do vaginy. Problem by som skor videla v tom, ze ste pokracovali dalej. Totiz, ak sa muz urobi, mal by sa ist minimalne vycikat, kedze v moc.trubici mozu byt pritomne spermie a moc ich "zabija".. nabuduce az budete po jeho vyvrcholeni opat pokracovat, tak nech sa pred dalsim stykom vycika. Plus, sexovat v 17stich bez ochrany je naozaj super :D Preco? Kondom ta predsa chrani pred vsemoznymi bakteriami, virusmi a kadecim...Btw, ked budes mat mykozu, nech sa nezabudne liecit aj partner ;) A do buducna odporucam sex s kondomom. Usetrite si zbytocne nervy
Podľa mňa tehotná nie si, ale stálo ti to za tie nervy? Kúp si sama škatuľku kondómov a použi ju, aby si mala aspoň nejakú ochranu.. A mysli na to, že tehotenstvo, pôrod a výchova decka v 17tich nie je až také ľahké, ako si asi myslíš.