Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chovanie zeny

Príspevok v téme: chovanie zeny
maros35

Ahojte,rad by som vedel vas nestranny nazor,ohladom spravania sa uz byvalej priatelky,ma 37rokov ,boli sme spolu pomaly 9mesiacov,cely vztah uz bol tazky pretoze,je v znameni raka ,ja sice na to neverim,ale crty ako aroganica,tuzba byt stale zboznovana a hlavne vsetko muselo byt po jej tam bola,nedajboze ste povedali svoj nazor a uz bolo zle,ide oto ,mam problem so sluchom ona otom vedela samozrejme ze zle pocujem tym padom ako akzdy slabsie pocujuci clovek mam vyraznejsi hlas a hlasnejsie rozpravam pre inych to moze nieekdy vyzerat ako keby ste chceli kricat a pritom to tak nieje.posledne tyzdne mala problem v rodine a v praci aspon podla nej jej stale robila naprieky kolegina a ublizovala jej aspon podla jej vyjadrenia,slo oto ze vsetko jej vadilo na mne,stale som bol len agresor a nieviem co ze len vrieskal na nu a pritom som nekrical akurat to ze hlasnejsie hovorim ale nedala si vysvetlit,raz na prechadzke my zacala vykrikovat FB ze mi lajknu foto alebo neviem co,aky som chudak a podobne a pritom ja za to nemozem ze niekto vam lajkne daco ani ma to nezaujima a a ni to nikdy neriesil,alebo stale vykrikuje ze schovavam telefony a pritom to tak nieje ze nik mi nevola nepise,ze to je podozrive ako nechapem co je podozrive ved ak niekto zavola dvihnete ak nie neriesite fon,,vykrikovala ze vsetko je prednejsie len nie ona a pritom som bol snou stale ako sa dalo,zacala vykrikovat nech si zijem s matkou lebo my teraz ochorela a potrebovala ist k lekarom tak som sa jej venoval a vozil ju na kontroly,ju vobec problem mojej mami netrapil,len vycitala ze sa venujem jej a ze je rpednejsia a neviem co,naposledy som ochorel trvala na tom ze ona chce von ,som jej pekne povedal ze envladzem mam horucky a potrebujem sa vylezat lebo vypisat sa nemozem si to dovolit ,ved kazdy clovek vie ak je marodka nic nezarobi a nezarabam tolko ze si mozem vyskakovat,tak zacala ak som chory nech sa vypisem a nech sa mater omna stara,ako tieto utoky som pocuval dlho,nakoniec mi povedala ze nic nerobim len hanbu jej furt vrieskam ako nikdy nemal dovod na nu kricat akurat bohuzial neviem ticho rozpravat koli sluchu,my povedala ze som chory clovek na hlavy na to uz v hneve som jej povedal skarede slovo,to uz sa nedalo a nech sa skludni tak na mna zautocila fyzicky tak ze som mal doskrabanu cely tvar a usta ,vyuzila to ze zenu by som v zivote neudrel ,tak bola na koni,skoncila akurat v listy ,aby som ju od seba odtrhol ,hned na. potom mi dala zbohom,a teraz na sviatky s revom sa ozve ze aky som priatel ze ju nechal samu a bla bla a pritom ona dala kosom a teraz vycita ze je sama ,nechapem oco ide cely cas tej zene ,ved clovek znej bol uplne psychicky vycerpany a vkuse,v jej slovach len hajzlom ,agresorom,a nevychovnym clovekom ,ako neviem jednu vec pochopit ,preco sa ozyva ked ma nechce,,,,ma niekto skusenosti s takou povahou cloveka ,oco jej ide?mne to uz nepripada normalne

hornak

Podvedome si si takú vybral, takú maš.Dominantná.až príliš.
Niekedy za to nemožu obaja, niekedy okolie,kamarati, mama svokra,
spoločnosť, všeličo. niekto nie je taký silný zvladnuť to.
Aj parlament, vyraba dokumenty ktoré dava do života. Fuhe všeličo možné.Aj iné krajiny ovplyvnuje, všeličo, príroda......
povedz jej vždy že je kraasna ako modelka, možno ti bude zobať z ruky

hornak

Podvedome si si takú vybral, takú maš.Dominantná.až príliš.
Niekedy za to nemožu obaja, niekedy okolie,kamarati, mama svokra,
spoločnosť, všeličo. niekto nie je taký silný zvladnuť to.
Aj parlament, vyraba dokumenty ktoré dava do života. Fuhe všeličo možné.Aj iné krajiny ovplyvnuje, všeličo, príroda......
povedz jej vždy že je kraasna ako modelka, možno ti bude zobať z ruky

oktobrova

MP, pises, ze nie je sebecka a este s vykricnikom. to si ako na to prisiel? mozno nerozumies tomu slovu. ona vidi len seba, vycita mu starostlivost o mamu a ze sa nevenuje jej. to je sebeckost najvyssieho zrna.

Mesačný princ

maros35 - premýšľaš podľa mňa veľmi dobre. Len ľudská bytosť ktorá nepremýšľa si nechá vedome ubližovať. Snažil si sa, nevyšlo. S niektorými ľuďmi nepohneš ani keby si sa na hlavu postavil. Máš pravdu, partnera by človek meniť nemal, mal by ho milovať takého, aký je. No ak partner ubližuje, tak aj miera znesiteľnosti takéhoto správania je u každej ľudskej bytosti rôzna. Nechaj ju samú. Možno pochopí, že ľudia s ňou nebudú pre jej ,,modré oči,, (trafil som? :D) ale preto, aká je. A možno ostane osamelá celý život. No títo ľudia len ťažko nájdu partnera a je možné, že nie je natoľko silná, aby to jej psychika zvládla.
Každý si volíme svoju cestu, ona si zvolila tú svoju a rozhodla sa. Ono nie je dôležité ako sa človek rozhodne ale to, ako po tom rozhodnutí koná. Každý by mal niesť dôsledky za svoje rozhodnutia, len tak sa môžeme niečomu naučiť, len tak môže človek rásť.

maros35

mesacny princ--ano ja som stale nazoru ak sa rozpadne vztah ,vinu nesu obaja pretoze ani jeden nieje dokonaly stale sme protiklady,kazdy mame svoje zvyky a navyky ktore v tomto veku uz tazko das prec,len tu slo oto ze ja som sa snazil akos a dalo a odpoved na moje snazenie bolo ze som sa prosikal a doliezal,pritom nevidela ze clovek jej daval srdce na tanieri bol prvy bod co ma sklamal,nieje hanba pri tzv krize co tvrdila prist apovedat co knej citim,bohuzial miesto odpovedi z jej strany co citi ona som dostal to ze doliezam a prosikam sa,ohladom rodicov mne ich ospevuje ako sa maju dobre aky maju super vztah,ale na druhej strane nevidel som ziadnu snahu z jej strany ze by za nimi sla abo im volala,iked ich ospevovala,na druhej strane jej dobre zname s ktroymi som s azoznamil sa ma spytali ci mi nieje podozrive ze ma este knim nevzala ,ze nemaju tam taku harmoniu ako tvrdi,ale blizsie mi nic nepovedali nechceli sa do toho miesat a ja som to neziadal od nich,z dectva vela neviem akurat ze nechcela hodit s babkou von a podobne veci,nemala vela kamaratok,aale vela nehovorila ,,ked som sa jej pytal o nejj stale to zatutlala alebo povedala mi veci okrajovo,zato mna vypocuvala ako na sude,vie omne vsetko,mne to bolo jedno ja skrivat som nemal co,,stale tvrdila zaklad vztahu je komunikacia oki ale ekd sme sa zhovarali o probleme stale videla len jednu stranu mince a moj nazor ci postoj ju nezaujimal ak som ho povedal ,hned to pre nu bol z mojej strany len utok vraj,cize rozhovori boli len otom ze jej verzia je prava ina je nepripustna,,ke dsme sa bavili o byvalych partneroch stale vraj boli na vine oni ,ze za nou prestali chodit,nemali na nu cas,ale ja si skol myslim ze kosom jej dali oni lebo ja teraz tiez ,mam pocit ze je lepsie byt od nej co nadalej ako snou,vela krat my volala nasa spolocna znama ze za nou bola a sa pyta co ma robit,velakrat jej povie ze spravila chybu ze na mna zautocila bez priciny ,ale mne to nepovie mna bude obvinovat ze som najhorsi,cite jednej strane vravi jedno a druhej druhe apritom to nevie ,ze som sa to dozvedel kedze to povie spolocnej znamej ,tiez nechapem kd ema rozum ked je jasne ze ,mi to povedia,ale neriesil som to bral som ju aka bola,len poslednu dobu spm bol ,len nasilnik ,agresor,nevychovany a stale pocuval ze mam zit s matkou ked je prednejsia ako ona,,toto bol vlastne motiv preco snou uz byt nechcem ,clovek znesie vela ale boli to ak ma obvini ze som agresor alebo mam byt s matkou lebo ona je vsetko,a pritom som jej len pomahal ked ju trebalo odviezt k lekarom alebo po lieky ,ved to je normalne ze decko pomoze rodicom,a najvacsi zlom bol ked mi minule povedala ze sa mam dat psychicky liecit lebo nemam triezve rozmyslanie,na to som jej odtvetil ze ak chce tak pod me ale obaja nech sa ukazze kto ma problem ,odvetila ze ja patrim na psycho ,na to dostala odpoved ze som si mal radsej nohy polamat ako za nou prist ked ma pristup aky ma a na to nepricetne domna skocila doskriabala pol tvare a chrbat kym som ju odtrhol od seba,vyuzila to ze sa nebudem branit lebo je zena a nevratim jej spat,a na to je hrda do dnes ze mi rozbila tvar,a pritom keby som chcel ju zlomim kde je najhrubisa ,keby to bol chlab tak je po nom ,lenze ju neudrem je zena a hlavne partnerka bola,to je na zamyslenie sa ked partner napadne partnera,toto bol vlastne dovod ked som s arozhodol ze snou nechcem nic mat,aj ked ju lubim,,ona nevie proste ako ma fungovat vztah,jej prioritou je to ze ona ma dostavat ale robit pre to nieco nebude,,na otazku preco nemala manzela ci dieta ked normalna zena v jej veku uz ma deti,som odpoved tiez nedostal lebo vyzorovo nieje skareda cize nemyslim ze by chlap onu zaujem nemal,ale bohuzial povaha ktoru ma zabija vsetko dobre co v sebe ma,lebo nemozem jej kryvdit ma aj dobre vlastnosti ke dchce vie byt ako macka ale to je velmi malokedy vacsinou utoci ,vycita a stale jej je malo a to ma vlastne zacalo od nej odhanat,nebol som vo vztahu sam sebou,pomaly som mal dojem ze ak sa rozprsi povie ze aj to je moja vina

Mesačný princ

Moireal - ti to pekne zhrnula.

Uvidíš čo spraví ak ju necháš ísť svojou cestou. Možno si niečo uvedomí a pomôže jej to. Možno po čase sa dokážete k sebe vrátiť a k sa ona posnaží. Ale to by som predbiehal.

Nie je sebecká! A rodičov nenavštevuje podľa mňa pre iný dôvod.

A aby som vás bral ako rovnocenných partnerov, tak ja neviem ale vieš vôbec o nej niečo? Aké mala detstvo, čo zažila, aký vzťah má s rodičmi?
Vo vzťahu treba komunikovať a za rozpad nesiete obaja svoj diel.

Jatt

Stojí za zmienku skutočnosť, že žena vo veku 37 rokov zastáva "rolu" priateľky, čo je prinajmenšom podivuhodné. Zrejme nebudem ďaleko od pravdy, keď ako príčinu uvedenej skutočnosti označím práve jej nemalé množstvo negatívnych vlastností.

Taktiež stojí za zváženie rozhodnutie autora témy o tom, či sa bude s danou osobou naďalej kontaktovať, alebo všetky kontakty preruší.