Ahojte, ak máte priateľa alebo priateľku, ako to máte s bývaním (ak bývate spolu)?
Vyjde vás spoločné bývanie lacnejšie než samostatné? Lebo predsa len, keď sa dajú 2 platy dokopy tak to je o inom, či nie?
Rozmýšľam nad tým, že si nájdem priateľku, s ktorou by som býval spolu v jednom byte. Lebo utiahnuť byt z jedného mizerného slovenského platu to sa fakt nedá :/
Viem že moje záujmy sú nečestné... ale nemám nikoho kto by so mnou chcel bývať. Viem že je to vypočítavosť, ale tak čo mám robiť... nie každý je tak super šikovný a úspešný a dobre zarábajúci aby si mohol všetko dovoliť...
Som len obyčajný chudák, ktorý si lepšiu prácu ako za nejakých 400 € nemôže dovoliť, lebo mám len maturitu a nemám žiadnu prax, nikto takých ako ja nechce a ak áno tak len na tie najmenej platené pozície.
Rozmýšľam nad tým, že si nájdem niekoho, kto je v podobnej situácii a dáme sa dokopy... aj keď sa za to hanbím, ale neviem si pomôcť...
Len neviem či sa to naozaj vyplatí, či to naozaj urobí taký veľký rozdiel aby to stálo za to, aby to nebolo zbytočné