Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vzťah a spoločné bývanie z vypočítavosti

Príspevok v téme: Vzťah a spoločné bývanie z vypočítavosti
xcvb23

Ahojte, ak máte priateľa alebo priateľku, ako to máte s bývaním (ak bývate spolu)?

Vyjde vás spoločné bývanie lacnejšie než samostatné? Lebo predsa len, keď sa dajú 2 platy dokopy tak to je o inom, či nie?

Rozmýšľam nad tým, že si nájdem priateľku, s ktorou by som býval spolu v jednom byte. Lebo utiahnuť byt z jedného mizerného slovenského platu to sa fakt nedá :/

Viem že moje záujmy sú nečestné... ale nemám nikoho kto by so mnou chcel bývať. Viem že je to vypočítavosť, ale tak čo mám robiť... nie každý je tak super šikovný a úspešný a dobre zarábajúci aby si mohol všetko dovoliť...

Som len obyčajný chudák, ktorý si lepšiu prácu ako za nejakých 400 € nemôže dovoliť, lebo mám len maturitu a nemám žiadnu prax, nikto takých ako ja nechce a ak áno tak len na tie najmenej platené pozície.

Rozmýšľam nad tým, že si nájdem niekoho, kto je v podobnej situácii a dáme sa dokopy... aj keď sa za to hanbím, ale neviem si pomôcť...

Len neviem či sa to naozaj vyplatí, či to naozaj urobí taký veľký rozdiel aby to stálo za to, aby to nebolo zbytočné

neviem111111

jeden napad lepsi ako druhy. + paradne komplexy. vyrobna kombinacia. ja mam tiez len maturitu. nastupny plat som mala 900 eur. bez znamosti. a rozhodne nie cez postel.

lLily

no sak kludne....taka, ktora by s tebou byvat nechcela, s tebou byvat i tak nebude a ked bude, tiez k tomu bude mat svoje dovody

denisaf

ja u teba vidim uplne iny problem a to je ten ze si si v hlave zakodoval ze viac mat nebudes nic preto nerobis a len sa stazujes. Napriklad mozes si najst pracu v zahranici ked chces zarabat lepsie. Ludia utekaju do Rakuska hoc aj riad v restike umyvat a robit pomocne sily do kuchyne lebo im tam daju 1500 eur... aj vo vyrobnych podnikoch zarobis ovela lepsie a je tam kopa slovakov moja kamaratka isla teraz do Rakuska do vyroby nepotrebovala ani jazyk lebo je v sk kolektive a ma 1800 eur v cistom... robota sa da najst len treba dvihnut rit a najdes si ...

xcvb23

tak ja by som chcel niekoho, kto je na tom podobne... niekoho kto tiez .. aspon by sme si boli sebe rovni...

a co vlastne trepem... mne nejde len o peniaze, vlastne asi fakt mi ide aj o ten vztah :(

annie_decadence

preco myslis, ze ziadna by nechcela chlapa, co zaraba 400€? moj zaraba 500€ a som s nim a lubim ho, nie kazda je nesebestacna zlatokopka, co sa nevie o seba postarat...

a autora temy, by som nakopala do velkonocnych vajec za jeho prudko "inteligentne" napady

peknu nedelu

kataross

Háčik je však v tom, že s platom 400€ ťa každá ženská rázne odmietne. Kebyže zarábaš minimálne o 600€ viac, mohol by si nad vzťahom uvažovať (samozrejme, s takým platom by to už, zrejme, bol vzťah bez vypočítavosti)