Ako zareaguje?

Príspevok v téme: Ako zareaguje?
Nick12

Ahojte, v skole som spoznal jedno dievca, obcas sa stretavame na obede alebo prednaskach, najprv sme boli len dobri kamarati, ale coraz viac som si zacal uvedomovat, ze ju lubim, ale ona ma priatela, s ktorym je asi stastna a preto sa s nou radsej nechcem uz osobne stykat, lebo by som sa len trapil, ale chcem, aby sme aspon zostali taki dobri kamarati a mozno si obcas napisali, lebo uzasnejsiu babu tak skoro asi nespoznam. Co si myslite, ako zareaguje, ked sa jej priznam a toto jej napisem? Pochopi to alebo sa na mna nahneva a nebude sa chciet so mnou uz vobec kontaktovat? Vopred dakujem za nazory.

lLily

no pises len o sebe, takze tazko povedat co je ona zac a ake su jej umysly, ci uz vo vztahu s priatelom alebo s tebou. Zadani by mali byt v tomto pre nezadanych tabu, ale castokrat nie su. Aj keby v tom vztahu stasna nebola, tak to nie je tvoja vec, lebo krizy moze mat kdekdo a pritom sa nerozist, tak ako moze kdekdo aj ochoriet a neumriet. Cize nie vzdy to, co je lakave je aj pre teba.

Mesačný princ

Rozumná žena by ťa poslala okamžite preč. Ale nie preto, že by to malo nejaký vplyv na ňu ale nechcela by, aby si sa trápil.

prezitok

prosim ta, nic jej nehovor, nepis, ked ju chces za kamaratku, tak udrzuj kamaratske vztahy, ked ta to ma trapit, tak nijake. ale ona utecie a nebude chciet byt kamaratka, ked to na nu vybalis.