Mam len 17 a strasne suchu plet a zacinajucimi vraskami poradte ved som este len tak mlada a vyzeram o dost starsie :(
Čo na úplne vysušenú pleť?
Každý si musí nájsť to svoje na trhu je veľa kvalitných hydratačných krèmov niektorè sù možno zbytocne predraženè. Klasická (n) ivea má viacero druhov na stredne alebo prìliš suchù plet.Niektoré detskè kremi su dobrè.Niekto použìva telovè mlieko aj na tvàr.Nám lekárka dàvno poradila klasickù modrù (i) ndulonu .nieje bohvieako vonavà ale je to klasika a môže niekomu robiť dobre.
ahoj ja by som ti velmi rada odporucila vyskusat prirodnu kozmetiku konkretne znacku HappySkin, mala som rovnako problemy s extremne suchou pletou a mne pomohol strasne krem aphrodite a miracle a aloe vera gel a vodicka ardent od nich, neumyvaj si plet mydlom lebo to strasne vysusa aj ked je chladne pocasie to tiez a mohla by si skusit aj masky dione alebo pandora maju velmi dobre ucinky na plet :) a aj telove mlieko easy milk alebo kleopatra su velmi dobre na suchu pokozku :) oplati sa vyskusat, hlavne preto lebo su to prirodne prodkty co nie su plne chemikalii a neskodia pokozke vobec.. dufam ze som ti dobre poradila :) a vrasky sa ti robia asi len preto lebo nemas hydratovanu plet este by som ti odporucila vela vody pit :)