Je to možné a normálné?
Ked dievca ziarli na chalana ked ide oblievat baby?
Toto ma dve stranky. Jedna je, ze tvoj muz, ktory je pre teba jediny a ty tuzis byt jedina prenho ide navstevovat z vlastnej iniciativy dievcata, ktore on chce, teda nie su mu nesympaticke, nema s nimi ziadny problem a stoja mu za "namahu". Nepredstierajme si, ze nie, urcite si vsetky tieto dievcata aspon trochu namyslaju, ze sa svojim polievacom pacia. Co moze a nemusi byt pravda. Plus to moze byt vnimane jednou stranou/oboma stranami aj ako flirt. Plus tvoj drahy ma s tymito slecnami zabavu. Tvoju ziarlivost chapem. Nevycitaj si, ze ju citis.
Druha stranka je tvoj partner. Doverujes mu? Vies, ze si jeho jedina? Vies, ze by neurobil nic, cim by ta zranil? Ak toto vies, pozri sa na vec jeho ocami, lebo o tom je laska. Je to iba tradicia, je to len zabava a on sa o tie dievcata neusiluje. Ide ich obliat, to je vsetko. Ak vies, ze si jeho jedina, odhod strach, lebo to je povod tvojej ziarlivost. Ale ak nevies na tie otazky, co som pisala, odpovedat kladne, potom tvoj problem nie je oblievacka ale nieco viac.
Skus si to rozobrat do mensich detailov. Na co konkretne ziarlis z toho celeho? Co to je, co ta z toho zranuje? Ktore veci?
18 obaja
A kolko mas rokov? :)
Dobre klamala som, ja ziarlim :( lebo je daleko a ked ich bude oblievat to bude taky divny pocit :/ tu uz chalani vobec neoblievaju takze sem nikto nepride
No a ty neziarlis na jej kupacov? Lebo mna vzdy chodili oblievat chlapci, ktori ma chceli. Kym som bola mladsia :)) ona vie, kvoli tomu ziarli.
Neviem kedy si muzi uvedomia, ze raz ked maju vztah, ine zeny pre nich maju prestat existovat. Aj zeny mozu mat kamaratov, tak, ako vy kamaratky, ale nerobia to, lebo kamaratstva medzi muzom a zenou su o niecom inom.
Mozes byt rad, ze na teba ziarli. Tym ti dava najavo, ze jej na tebe zalezi.
Ake sebavedomie prosim vas? To nema so sebavedomim nic spolocne. To pisu single, akoze sebavedomi, ludia.
Moje dievca
ake dievca, ty?
Mozne to je, ale normalne nie.
Dievca by sa malo zamysliet nad sebou, ci je u nej vsetko v poriadku ohladom sebavedomia.. :)