syfilis

Príspevok v téme: syfilis
peternovak

Zdravim, mam 37r, mal som par nahodnych stretnuti zaciatkom roka s neznamymi slecnami, mam podozrenie ze mam syfilis 2.stadium - mam vsetky priznaky ako podla knizky - par nebolestivych vyrazok na dlaniach a chodidlach, dost v okolo penisu, par po tele (len z prednej casti tela, na zadnej casti tela nemam nic). Rovnako mam vyrazky aj na penise. Predtym som mal aj pocity unavy.

Este v oktobri 2016 som bol na serol.testoch vsetko negat.

Som teraz v zahranici, pridem na SK az 28.4., neviem co mam robit. Tato choroba sa hlasi, takze sm v peknej kasi. Poradite mi kam s tym mam ist? Kozne oddelenie klinika v BA? Pridem, a hned ma zavru do nemocnice ako som si nasiel na nete?

Ma tu niekto prosim konkretnu skusenost s liecbou / hospitalizaciou , a pod? Dak moc .

tetableta

Ahoj Peter,
jednoznacne skus tento vyzivovy doplnok. Som presvedcena, ze ti pomoze.

Viac informacii si mozeme vymenit mailom - tetableta@seznam.cz

avenatura.care

peternovak

Ahoj skinn, este 1.4. som nemal ziadne vyrazky ani problemy, a uz mam .. najprv som myslel ze to je nejaka alerg.reakcia, ale mam aj vyrazky na penise - teda na kozi penisu, ked som si guglil tak to presne sedi - predtym som sa citil unaveny, a bolela ma hlava, teraz sa citim ok ale som znechuteny tym, ze mam dost pravdepodobne tu diagnozu.

mas s tym skusenost pls?

syfiliska1

lieci sa to cca 10-15 dni asi infuziou netusim ale citala som o tom viac info je tu... www.adc.sk tymto ta budu liecit... len si to fakt vyries cim skor tu nejde len o to ze clovek bude mat take katastrofalne vyrazky ale o to ze tato choroba napada klby, mozog a vnutorne organy a pokial sa nelieci vcas tak clovek pride aj o rozum doslova...

peternovak

Dik, syfiliska, a odpoved. Prosim ta, do zily, to znamena infuzia? Ja som cital ze injekcie do zadku, ze infuziu podavaju len v tretom stadiu, co zrejme isto nemam, kedze pred polrokom som bol na testoch a mal som negat.nalez, cize to mam len kratko.

syfiliska1

na liecbu syfilisu dostanes penicilin g do zily neviem kolko sa ich vybera ale tusim treba aj hospitalizaciu...potom este budes chodit za nejaky cas na kontroly ci si uplne prelieceny ber to ako poucenie od zivota... inak mal by si to vyriesit cim skor lebo nakazis vsetkych okolo teba treponema je vysoko nakazlive ochorenie!!!