Potreboval by som poradiť nejaké návrhy a podobne :), Páči sa mi jedno dievča, sme v kontakte v podstate len cez fb. Ona je z rovnakej dediny ako ja no nejak sa nestretávame už odkedy ona odišla zo základnej (je o rok staršia). V detstve sme sa spolu hrávali vonku a tak, no nikdy som k nej nepociťoval nejaké city alebo niečo podobné, až teraz po dlhšej dobe som zistil že by som to s ňou mohol skúsiť.
Sme povahovo možno skoro rovnaký ona aj ja sme trocha introverti, ona taktiež nikoho nemá a ani nemala a ja som na tom rovnako.
Problém je ale v tom, že ja by som sa s ňou aj chcel stretnúť no viete ako je to na dedine že každý o všetkom vie, a zatiaľ by som chcel aby to čo k nej cítim ostalo len medzi nami. Vlastne nechcem zatial ani žeby to vedela moja vlastná rodina a to z dôvodu že ani neviem prečo ale skoro každý odsudzuje jej rodinu a pochopitelne aj ju pre určite veci, a bojím sa že ak sa niekto dozvie a hlavne z mojej rodiny že ju ľúbim tak to nepochopia a budem pre nich divny.... a takisto z jej rodiny by to nemuseli vedieť pretože moja mama sa pozná s tou jej a viem že to jej mam vykeca tej mojej :D... ako nehovorim že by som sa za ňu osobne hanbil na to nemam dôvod, ale vlastne ani neviem či by to s ňou bolo reálne a to nezistim pokiaľ sa s ňou nebudem stretávať osobne. A teraz sa dostávam k pointe celého príspevku :D, chcel by som ju niekde pozvať niekde na také miesto kde by sme boli v podstate sami, na nejakú prechádzku niekde kde by nás skoro nikto nepoznal a podobne, najlepšie keby niekde v dedine len tu asi také miesto nieje :/ chcel by som to nejako takto spraviť aby to zatial ostalo len medzi nami, vedeli by ste mi niečo poradiť?
Kam ju pozvať?
ako.mi mame vediet kam ju mas pozvat ked nevieme z akej dediny si...
Nepozname miesta v tvojej dedine...
Je doma a hlada si pracu? Tak jej pomoz zohnat pracu v meste, kde ty studujes VS))
Pocuj. Zbieras napady ohladne randenia schodzok, planujes a vlastne prijala by ona to tvoje pozvanie a ma vobec o teba zaujem ako o muza? Co zo vsetkych napadov planov ked nema zaujem a odmietne ta?)
a co tak sa o tom poradit s nou, ci ty si myslis, ze ona nevyciti, ze sa s nou chces skryvat a nebude jej to divne?
Nie niesom zadany, aa ono je to vlastne trocha dlhsia doba :D... ja som na VS a ona je v podstate doma a hlada si pracu... teoreticky by to bolo jednoduchsie ak vy pracovala v tom meste kde mam VS to by nebol zly napad, potom by som ju mohol stretavat aj v autobuse
medikament, najskor ide o zadaneho chalana a nechce, aby sa to prevalilo
radsej nikam
medikament - nebýval si na dedine však? :D
Kam ju pozvať...čo najďalej od tej dediny, kde nie je možné stretnúť nikoho. už aj keby vás videl nejaký tvoj alebo jej kamarát či nejaký spolužiak tak budú reči. Veľa možností nemáš ale ak to chceš utajiť tak sa priprav, že budeš potrebovať peniaze a veľkú dávku trpezlivosti.
Koncerty vo väčších mestách, nejaké akcie, slávnosti, deň otvorených dverí, Zoo, jarmoky.... alebo tú turistiku či bike. Ale určite nie v meste, kde má školu, alebo v blízkosti vašej dediny...teda ak to chceš utajiť.
ako ti mozme tu na fore poradit, kam ju pozvat? Ved nevieme, ake mate moznosti
v okoli bydliska. Mozno tam mate nejaky salas, alebo pekne jazierko ..
A vobec, co sa trapis tym, co kto povie alebo si mysli? Ved urob to, co uznas
za vhodne a na vs. sa mozes akurat tak vybodnut.
Pisal si, ze uz odisla zo ZS takze chodi teraz na strednu. A ta je predsa asi niekde v meste. Vase okresne ci krajske. Takze jej mozes navrhnut, ci by si ju niekedy mohol pockat, ked jej skonci skola. No ty preto neblicuj :D Zvol den, ked mas kratky rozvrh a mozno sa vam to nebude prekryvat a krizit. Podte na zmrzku ci len tak sa prejst. V meste je predsa len vacsia anonymita ako tam u vas. A takto spolu do mesta mozete ist aj inokedy-pocas vikendu. Kino prejst sa, googli ci nebudu dake akcie u vas v meate
Za chvilu budete mat obaja prazdniny, takze mozete spolu chodit k vode na kupko, ci sport-bicykel korcule turistika ai
Ps. A preco ma vlastne ta jej rodina ci ona sama tak "blbu" reklamu?