Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ked ta druha osoba neciti to co ty...

Fantasyi

Mali ste spolu neviazany sex. Bol to, len sex. Taky, aky mozes mat s hocikym.
Nebolo to milovanie.
Nabuduce spavaj, len s niekym, s kym mas vztah a koho milujes.
Alebo si uvedom, ze je to, len sex. Tak, ako aj pre neho.

syndrom

ilily, asi k nemu nieco citi, nie ze nie, ked s nim leze do postele
pozri aj tu na stranke, dokazu sa zamilovat aj cez pisanie, hoci sa nepoznaju

diziana, neviem ako zabudnut, je to nekonecne trapenie

lLily

Hexina, k neopatovanemu zamilovaniu nie je potreba sex, deje sa to aj detom v skolach, i ked velmi nechapem ako mzoe liezt dievca ci zena do postele ku komusi, ked k nemu neciti cosi viac a uvedomi si to az po sexe.

lLily

Zazivas svoju prvu neopatovanu lasku? Este par takych zazijes a budes vediet jak na to....proste sa od neho odputas.

Mesačný princ

medikamentus - aký je to neviazaný sex? Podľa mňa je to každý, ktorý sa neuskutoční v manželstve tak pozor nato :D

Vyrovnať sa s tým je dosť zložité. Ak sa človek zamiluje a druhá osoba nič necíti tak.... No pravdu má aj medikamentus, pretože človek, ktorý použije druhú ľudskú bytosť ako živú sexuálnu hračku nestojí za veľa.

medikamentus

mne je tazko odpovedat, lebo ja som sice chlap, ale neviazany sex som nikdy nemal.
ak sa pokusim vcitit, tak chlap, ktory mal s tebou tzv. neviazany sex stoji v prvom rade
asi za h...no, tak sa na to skus pozriet z tejto strany.
My muzi sme sice ini, ale tiez nie sme povacsine len nadrzane hovada.
Nestala si mu za to, nech ani on nestoji za tvoje trapenie. Mozno je celkovo
vymleta palica a na co by ti taky bol? Poplac, predychaj a chod dalej.

Marunka

Ako vidim na tomto fore, je strasne tazke pre ludi odstrihnut sa v tom, co im sposobuje bolest a trapenie :) Ludia sa radi trapia, tak huraaaaa do toho :) Su vo vztahoch, ktore ich nicia, ale nemozu ich opustit, lebo by boli v konecnom dosledku sami. Robia to, co ich na chvilku uspokoji (nezavazny sex), ale dlhodobe stastie im to neprinesie. Dobrovolne si vyberaju trpiet :) Tak nech :)